Co jste si dnes koupili/y?
Catherinne, vanilka Moc díky :)
Čakala som asi mesiac, než sa objavila moja veľkosť, tak som dnes do toho praštila...

Wanda von Dunajew dobres udelala! :)
Wanda von Dunajew Jsou skvělý, tyhle nizky jsou taky pěkný!
Wanda von Dunajew ty jsou boží! Který to jsou?? Ty se mi fakt líbí ![]()
Potrefenáhusa ja som ich zatiaľ naživo nevidela, dúfam, že to bude vyzerať tak, ako si predstavujem, hlavne tá výška teda... mala som v merku aj Emmeline, ale tie mi pripadajú že sú asi beznádejne vypredané
Dadoo mali by mať číslo modelu 101 tuším
Wanda von Dunajew jsou dobry, já jsem je kdysi měla zelený
Wanda von Dunajew krasny!To jsou prvni ktery se mi libi.:-)
Dobrovský má celý víkend slevu 20%, nad 1000kč i na eshopu (po zadání kódu KLUBAKUM).

Hwi Ja bych se tě skoro az bála. Vypadáš až jako nějaký přízrak ![]()
nellielovett Babo, kuš s těmi diáři! Letos jsem si řekla, že jim dám zase šanci, jeden zakoupila, pečlivě zapsala narozeniny, svátky, prázdniny a pak ho otevřela asi dvakrát
Fňuk, vůbec nejsem diářový typ.
brrr ja taky ne! Troskotam na tom, ze ho v tom prchavem okamziku,kdy je treba ucinit zaznam, nemam u sebe.nebo ho mam, zapisu tam termin, ale pak se do nej zapomenu kouknout![]()
brrr Ja taky, proto jsem si koupila v Lidlu za 19,- Kc aby me to tolik nepalilo, ale ma moc hezkej vzor a dokonce I pres tu levnou cenu je tydenni.
No a taky jsem v Lidlu nakoupila celou radu te fejkove weledy - tj. ten mandlovej cien, protoze jsem byla nadsena z te odlicovaci peny. Stihla jsem ozkouset I telovy olej a krasne voni a je vazne velice prijemnej, krem na ruce je teda nic moc.
the ordinary má nějakou nezanedbatelnou slevu, myslím snad 25%? obratem jsem to zapomněla :)
chtěla jsem si koupit jen ten větší skvalanový čistič...mno a nákup za 52 liber ![]()
brrr já jsem právě deníčkovej typ už odmala. Diář nosím skoro furt u sebe, případně pak přepíšu z telefonu.
nellielovett to je srandovní, jak je každý jiný. já zas dřív přepisovala do mobilu z deníčku, ten pak přešel v papírky a nakonec už jenom mobil. co tam nemám, tak neexistuje...! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články