Pavlena já jsem konzerva a pořád používám papírový diář :-) koukala jsem i na ten, co si koupila nellielovett, ale ještě počkám
Co jste si dnes koupili/y?
Magráta Normálně kupuju obyč jednobarevný, ale teď ta limitka se slevou vyšla jako ten jednobarevný.
nellielovett je krásnej, ale škoda, že ten motiv nemá i uvnitř, či? Já mám na letošek s harry potterem, ale je hezkej jen zvenku
Potrefenáhusa Nemá no.![]()
Potrefenáhusa Já mam jako obvykle černou klasiku :)
Magráta Hlásím se taky jako konzerva
papírovej a ještě taky záleží na propisce,se kterou učiním záznam ...jako ne,ze bych ten diář otevírala denně,ale musím ho mít![]()
Ja si teda rada zapisuju do stolniho kalendare a nekolik let po sobe si kupuji Mysliveckej, jsou tam hezky zviratka a popis, co se zrovna deje v prirode, vychod, zapad slunce, kdo se zrovna pari....A hodne me pobavilo, kdyz jsem stejnej kalendar videla ted u svyho divnodoktora, jestli to nebude nejaky znameni:-D
Potrefenáhusa Já mam jako obvykle černou klasiku :)
jojo, malej cernej :) tech uz mam za ty roky doma stusek.
Onehda se mi kolega smal, ze si do toho prehledu lepim ty samolepky - ze je prej vzdycky da detem.
Karja Myslivecký kalendář používám v práci, letos jsme totiž fasovali pěkně hnusné, nějaké katolické. Ale aspoň teď můžem zjišťovat, na kterého svatého připadá třeba první zpěv kosa nebo kaňkování kun ![]()
nellielovett Já jsem právě zjistila, že nejsem schopna se do toho diáře dívat, pořád zapomínám. Kupodivu, ty věci, které bych do něj zapsala, si pamatuju normálně a nevedu žádné zapisování krom občasného poznačení pracovních věcí do stolního kalendáře v kanclu. A doma máme velký nástěnný kalendář, aby měly děti přehled.
brrr To abyste věděli, co vám aktuálně hrozí v terénu, a ke kterému svatýmu bude nejúčinnější modlitba o ochranu.
Lama_z_Lana Já samolpky taky nepouživam, ti je pošlu ![]()
Ounz lol, já čtu "já na samoplky neužiju"
a říkám si, no to je divný obrat pro samomluvu :))
brrr No, ale ty obrazky jsou vazne pekny ne? Ja vzdycky v praci pretacela a tesila se, ze treba pristi tyden bude kolousek a tak:-D.
Jiná Realita No ale samoplky já teda rozhodně provozuju
ale tohle byl překlep, pardon ![]()
Ja jsem socka a uz nekolik let pouzivam diar, kterej vzdycky dostanu od Lesu CR. Bejva i docela hezkej na pohled, maj na nem pokazdy strom roku.
Fiiha, docela vylez z me socialni bubliny pro me, kolik lidi jeste jede v papirovych diarich. Leta letouci jenom elektronicky, dokonce si myslim, ze papirovy jsem uplne preskocila.
já jsem si nově konečně nějaký diář pořídila - stolní kalendář :) mám nějaké obce z okolí, mají tam třeba uvedeny svozové dny odpadu :) a kdy mají bál.
Lama_z_Lana bez nálepek by to bylo poloviční!! Jen mě mrzí, že některých piktogramů je tam málo :) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články