barbucha Zatím se čtečce úspěšně bráním, ale je fakt, že někdy si kvůli objemnější knize musím brát na cestování tašku navíc.
Do některých kabelek ji prostě nenarvu. Nebolí ze čtečky oči?
Co jste si dnes koupili/y?
Nebolí! Můžeš si tam nastavit velikost písma, jaká ti vyhovuje ![]()
A právě - tahat s sebou tlustý bichle je únavný. Chodíš po kontrolách, do čekáren je čtečka ideální...
Dalia Jsi obdivuhodná! Moc ti drzim palce a přeji hodně sil!
Dalia Tak až si jí pořídíš, ozvi se. Hlavně večer v posteli je to skvělá věc - svítíš si čtečkou a jakmile začneš usínat, tak jí odhodíš a spíš... sama se za chvíli vypne.
Dalia tady už bylo všechno řečeno...máš můj velký obdiv![]()
Koupila jsem si dvě úplně suprová trika, černé a bílé. Strašně příjemná jsou! Doporučuji!

sukni
a šaty. Mají naprosto skvělý střih, vypadám o deset kilo štíhlejší ![]()

jo a svetr 
...nešlo odolat..

Dadoo prima trika a sukně krásná ![]()
Maureen tú som skúšala, no na mňa bola moc "divoká". Som zvedavá na outfit ![]()
Kde jsi kupovala ta trika a šaty prosím? Nějaké "puntíky" by se mi do šatníku hodily.
Šaty, krásně mi
Maureen Jo, ta je super. Já ji střídavě dávám a vyndavám z košíku, páč ji víc chci než potřebuju.
Já mám takovou radost, že se o ní musím podělit. Koupila jsem na květen letenky do New Yorku.
. Těším se jak malé děcko. Pořád jsem doufala, že některé z mých tří dětí zakotví někde ve světě, a já za nimi budu jezdit. No, nestalo se tak. Nakonec letím s bráchou za neteří, která dělá au pair ve Washigtonu. Takže z NY po 4 dnech přesun ješte tam. Ou jeee.
Just me to je hezký, závidím, hlavně, že máš s kým letět![]()
To je skvělé, je to obdivuhodné místo, podle mě se nemůže okoukat, je ram toho tolik k vidění
. Užijte si to.
Tak BettyJá už jsem si i říkala, že poletím i sama, abych si splnila sen. Nakonec se neteř po studiích rozhodla ještě pro tu au pair, tak to tak hezky vyšlo. Skoro před důchodem![]()
Taky na tebe často myslím. Je úžasné, jak jsi se dokázala po událostech minulého roku sebrat. Doufám, že už to bude jen dobré a lepší, na hodně dlouho.
dynda Děkuju! ![]()
... děkuju všem, které jste mi tady napsaly!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články