Lama_z_Lana Vtipná profilovka. To je prvý pohár vína? :D
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika no vzdycky musi byt nejaky prvni
ale tohle byl...hmm...nevim radsi ![]()
jerry triko tady, vypadá to, že mají už jen bílé.
šaty tady , ale je jen L a větší.
Ale tu čtečku zvaž - já byla léta proti, přesně kvůli papírovejm knihám, jejich vůni... šustění listů... ale nakonec se mě nikdo neptal, vyfásla jsem ji jako dárek a hele, k nezaplacení! Do kabelky se ti vejde celá knihovna
Podepisuji ![]()
Ja jsem leta odolavala, a jeste mela kousave poznamky na to, jak papirove knihy nic nahradit nemuze. Ctecku jsem nakonec poridila, abych mohla cist ceske knihy. A je to fakt super vec - nejlepsi investice roku 2019 ![]()
Já teda dnes pod vlivem jisté kolegyně https://www.zalando.cz/lauren-ralph-lauren-aviah-maxi-saty-l4221c0uz-q11.html
paktofonika no vzdycky musi byt nejaky prvni
ale tohle byl...hmm...nevim radsi
Ja len, že sa tam tak milo hihňáš ![]()
paktofonika tak to je jeste dobry, ja se lekla ze to vypada, ze budu grcat!
Lama_z_Lana To nieee! :)
zlatahouba Ty jsou moc pekny
zlatahouba Moc hezký :-),
Lama_z_Lana tá profilovka je milá
barbucha ten je supr
pecka dik
ta kratkovlasa blondyna uz zkratka exspirovala, no!
Celý den hledám boty na ples a výsledkem je akorát nákup na rohlíku a přezůvky na doma ![]()

notna ty jsou ale skvělý! Kde koupeno?
barbucha ten spacak mam. Uz mesic, proto vubec nemrzne. Je az na zem teda a je fakt hodne teplej:)
No hodně teplej, to byl účel. Slibuju si od toho brát si pod něj jen triko... než nasoukám (pod tenčí) těch x vrstev, pokouší se vo mě vždycky mrtvice... Tak snad se eště ochladí, jsem jinak stejně dost zimomřivá.
barbucha no ale zapomněla´s na to globální oteplování... budeš se muset s drahym spacákem přesunout severnějc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články