Třeba bude příležitost, ten starej extrémně teplej jsem tam dost užila! Akorát se bojím tý dýlky, jestli ho budu courat po zemi tak pomaže zpátky a čapnu ten vycpanej trenčkot. Skoro mě teď mrzí že jsem nevzala spíš ten... Ale rozhlídla jsem se po internetech a ten můj všude chválej a dávaj ho za příklad, tak snad to půjde ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
711990 je hodně dlouhý? Zaměřila bys délku, moc prosím. Budu muset začít shanět nový, ale všechny mi přijdou krátké.
Catherinne jasne, neni problem:) vel 38 ma 130cm, ale on je to Arket, ta 38 je mi vetsi, spis by mi sedla 36(nechtelo se mi vracet) a nejmensi delaji 34. Takze podle me nic pro hubeny...jinak ja ho mam opravdu po kotniky:)
711990 diky, no zelená 34 by tam byla...a ještě mají péřák v COS, budu si muset udělat prochazku a změrit ho. Teď maj dokonce černou 36!
barbucha Ten spacák je krásny! Ja už plánujem nákupy na jar leto, nahováram si tak, že jar ju už skoro tu a že koniec zimy už je za rohom (určite bude sneh ešte na Veľkú noc, ale myslím optimisticky.) :D
paktofonika tak ale voni se ty roční období opakujou, když nebude zima letos, bude za rok (třeba) ![]()
No měla jsem cukání koupit tam spíš vlněnej kabát, ale pak mi přece jen strach (ze zimy) nedovolil...
RoSa To bude, ale ja akosi neviem nakupovať a rok dopredu, nemám z toho potom radosť keď mám čakať rok, kým si to oblečiem :)
barbucha Ale tak ty ho určite užiješ na návšteve u Zritelnice ![]()
Catherinne ten COSi jsem taky zvazovala, ten je stopro delsi. Ale mnohem tenci.
paktofonika tak ale voni se ty roční období opakujou, když nebude zima letos, bude za rok (třeba)
Jo, doufat můžeme vždycky!
Taky myslím. Však on se neztratí.
711990
sakra, tenčí ne, to už mi právě na tenčí přijde vyšolíchanej ten můj. Nutný je tlustý a dlouhý. Hned jak vylezu z postele, změřím ten můj.
RoSa No ale priznám sa, že som si teraz kúpila šaty na leto a takisto z nich nemám radosť, ale pomáha mi to preklenúť zimu, ktorú príliš rada nemám.
Catherinne tak ten Arketackej je fakt obri a tlustouckej.

711990 boží
Super! Kolik měříš?
711990 To je krásne! Máš na sebe laclošaty? Ten spacák je fakt parádny, to by som ho kúpila I na rok dopredu! A máš pekne dlhé vlasy. No super.
Catherinne cos péřák je dost tenkej a nemá zip, jen druky (= při větru bych se bála profukování)
barbucha 158 a mam ho vecne zespoda zaspinenej, protoze ho nekde vometam.
paktofonika jj laclosaty z F&F asi za 120Kc:D diky:)
Catherinne jako na ledovy vychazky s kocarem je supr, ale obavam se ze Arket fakt ma moc obri velikosti.
Tak to jsem vo kousek větší, snad teda až na zem nebude. No nakonec budu mít černej, tak špína nebude tolik vidět ![]()
V tý khaki je krásnej
ale neni to holt moje barva.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články