Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 12:19

Maureencerny kalhoty si taky neumim koupit. Dziny taky ne. Vlastne zadny kalhoty krom kulotu. Proto mam nejradsi saty

Jinak sem k ty sukni zkusila cernou body kosili a to vypada podle me taky dobre.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 15. ledna 2020 13:02

Lama_z_Lana jsi dobrá,kuloty bych fakt nezvládla...ale sukně a šaty nosím taky nejradši

a černá košile je dobrý nápad..prohrábnu depozitář!!

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 20:02
Reakce na Maureen:

např.si nedokážu koupit černý kalhoty(jakýkoliv střih),páč jsem v každých DIVNÁ...ze by to bylo v hlavě???

​Já mám hlavu v pořádku, ale zrcadlo mam blbý!

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 20:41

Kasmirovu ciapku Zvlastne,ze na nete je za plnu cenu a v obchode bola v zlave plus extra 25% No nestazujem sa.

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 21:46
Reakce na barbucha:

​Já mám hlavu v pořádku, ale zrcadlo mam blbý!

mně ten tvůj baloňák asi není souzenej jsem dnes nebyla v práci, ráno, že ho budou doručovat, prosím kolegyni ať mi ho schová, odpoledne sms že nemohlo být doručeno neb nikdo nebyl doma

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 06:47

Lama_z_Lana Kde sa kupuje body košeľa? 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 16. ledna 2020 07:08

barbucha

paktofonika já si myslím,ze se kupuje dost blbě...mám z PF,jinak jsem občas viděla v Lindexu a Reserved,ale zdá se mi,ze mívají špatný střih 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 07:18

Maureen No práve. Mne tie vypasované väčšinou nesedia, mam rada mierne oversize strih, ale to som vo verzii body nikdy nevidela. 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 07:44

Maureen Lama_z_Lana já si zas neumím koupit jiný kalhoty než černý :-)

Offline Maureen
příspěvků moje polička 16. ledna 2020 07:52

Magráta tak to bys nás asi měla vzít s sebou nakupovat...to já fakt nedávám...minule jsem v COS hmátla po "černých"jednoduchých kalhotách (viděla jsem je s bílou oversize košilí)...a v kabině zjistila...ooooo hrůzo!!!...temně modrá...no ani jsem nesebrala odvahu je zkusit

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 09:21

viktorka_od splavu 

No prosimtě... přitom ty DPD jsou docela spolehliví, to neni Česká pošta Ale však on ti přijde. Jsem zvědavá jak ti bude, já se bála že mi bude M malý, ale zdá se mi ta velikost spíš jako XL!

No jsem v tom jako buřt prostě. Ty seš větší a máš pas, na tobě bude vypadat líp

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 09:32

paktofonika Tu svoji jsem kupovala někdy loni na Zalando, značku už nevim. Vypasovaná teda neni právě.

Já bych tu bílou chtěla právě na tělo, ale takovou (i v nebody verzi) scháním už roky. Mám klasickej problém s ramenama a prsama, košile na mě prostě nešijou Stejně jako černý kalhoty na mě nešijou. Já mám fakt brutálně nekonfekční postavu. 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 09:36

Lama_z_Lana a co si nechat jednu super košili ušít na míru?

49296 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 20:40

barbucha ten mantl je minimálně xxl! do toho si můžu vzít ne jednoho, ale rovnou dva slušně rostlý nájemníky kdepak oversized, prostě je to šitý na Hagridovic rodinu

užs jim něco vracela? má se to zavézt někam nevím kam, předpokládám že to bude stejná marnost jako vracení do COS

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 21:33

viktorka_od splavu 

No, je to kapku větší Ale mně to zas tak nevadí... a vobjednávala jsem u nich poprvé takže netušim jak s vracením. Snad bez problémů, dyk je to všechno jedna parta, jak cosáci i ten Arket i Weekday. 

Máš taky to M? Dneska jsem zjistila že nejlíp vypadá rozepnutý anžto jsem se v něm málem uvařila... já ho vracet nebudu, aspoň mam představu jak to s těma velikostma u nich vlastně myslej

49296 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 22:03

barbucha jo, klidně by se dal unosit i teď.. kdyby to M nebylo na máti Hagridovou

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 23:09

Ja si nekoupila nic! Prisly mi z Mangooutletu normalne hadry jak po moji mame, jedna kosile, kterou nosival naa reznik, pak ta mamy kosile, pak kardigan jak z tech poplastovanych vlaken na pytle od brambor. Normalne parodie obleceni. Nechavam jedny detske leginy a na nich urcite taky neco bude, to se uvidi behem noseni! Takze nemam co na sebe, nutne potrebuju treba dve kosile, at muzu dustojne kojit na verejnosti a nevyzenou me z banky a fakt nevim, kde to mam nakoupit, at to vypada k svetu!

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 03:00

Karja ja teda nakoupila kojici tricka....resp nejdriv jedno a pak kazdej, kdo nevedel co mi dat k vanocum, koupil triko. Ale jsou velice povedeny a taky trochu drahy, no. Prodavaji se i v CR

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 03:15

Lama_z_Lana zkus Levisky 711. Ja si naposled koupila ctvery a ani jsem se s jinejma neotravovala. Dobry jsou. Cerny a sedy maj cernou cedulku Tak je nosim I do prace. 

Kosile mi sedi nektery Banana Republic. Ale nevim jakej presne mas problem, asi ze bud sedi v ramenou a nebo pres prsa? Oni delaj ten Uzbek strih plus nektery I nezehlici uprava. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. ledna 2020 07:12

Karja No v Mangooutlete musíš kupovať buď to, čo poznáš z obchodu, alebo Premium veci. To baisc oblečenie tam sú väčšinou všetko handry.