711990 Těžký to je má to 6 kilo, ale da se. Neprohne se mi to, myslim. Já ten kámen taky mam s lopatou, používam jen tu lopatu (a chtěla sem ho hlavně kvuli ní, panč ta se nikde koupit nedala tenkrat) Já mam ten plát chvíli a zatim fakt dobrý, akorát sem měla koupit ten set s lopatou taky, dvě by se i hodily ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz musim zvazit kolik ma ten kamen. Je pravda, ze 300 za lopatu vlastne neni tak zly![]()
Janulik03 Všechno nosí i někdo jinej, v tom množství lidí by to ani jinak nešlo ![]()
711990 Lopata za 300 je skvělá. Ten muj kámen taky docela těžkej je, myslim, že je to skorem stejny, ta ocel těžší jen o trochu
Ounz já měla obyč kamannou dlaždici z bauhausu, když jsem ji stěhovala z Prahy, tak mi upadla a udělala rohem ne úplně malou díru do dřevěný podlahy, abych zjistila, že se mi nevejde na plech v novým (stoletým) sporáku...
tak mám na pečení chleba ocelovou pánev lodge a dobrý (taky jsem pečlivě měřila, aby se vešla i s rukojetí)
Potrefenáhusa Jako pánev lodge je the best ale nevejdou se mi na ni ty dva bochníky naráz (to je tak, když se dostaneš na úroveň mikropekárny v 1+1
)
Ounz leda dvě pánve a maxitroubu :-))
Potrefenáhusa Jo! ![]()
0zero7 krasne hodinky. Ja tento typ mam najradsej
A letny cas mam vsade ![]()
Lol ale kdybych si měla kupovat jen to, co nemá žádná blogerka, tak sem docela vprdeli
Ale tam ide skôr o firmy, ktoré na teba vyskakujú ma každej fotke so super special zľavou. Mňa tento typ marketingu odrádza. Nejde primárne o to, nemať to čo majú blogerky.
paktofonika Tak na vyskakovací reklamy se super slevama nereaguje snad nikdo ne
Přišly mi ty kabáty (mimo jiný
) a vypadá to, že nebudu vracet ani jeden. Arket spacák je mi ke kotníkům, to dám... a zateplenej baloňák z Weekday tak do půl lejtek. Zaplaťpámbu za ty dary.
paktofonika Tak na vyskakovací reklamy se super slevama nereaguje snad nikdo ne
eeeee... mne furt na fb vyskakuje reklama na nejaky retro obchod, kde jsou krasny saty ve stylu velkeho gatsbyho. uz nekolikrat jsem na to klikla a zalibne jsem si to prohlizela, abych se pak uklidnila a zavrela prohlizec, protoze je jasny, ze za 30 dolaru to bude silenejn cinskej sunt... a i kdyby, doba velkeho gatsbyho fandila jinym figuram. a podobny to mam i ruznejma gothic shopama... taky na to dycky kliknu :D
Ounz Když ona to není žádná vyskakující reklama právě, já třeba českých blogerek mám na insta fakt málo a i tak mě ta DW éra bohužel neminula, to pak místo fotek hader, kvůli kterým ty lidi sleduju, najednou jedou furt samý hodinky DW a k tomu komentáře typu "mám pro vás své věrné followery superspeciální slevičku, když zadáte kód pavlinka20, dostanete na tyto přenádherné hodinky slevu 20 %!!!"... A jako jednou to člověk vydrží, ale konkrétně u těch Wellington hodinek jsem tím jednu dobu byla úplně zasypaná a mazala si ty nejvíc urputný influencerky z instáče, se nedalo vydržet...
razorblade
Tak beru zpět ![]()
Karoleena tyjo tak to vůbec nemám, já se teda inspiruju klidně ráda, ale na ně tam skalčou spíš pečící pláty, tály, wiremonkey shop a tak
a neva mi to. Buď se mi to líbí nebo to přejdu..
Karoleena Začínám se u kocicek, vaření a pletení cítit trochu ochuzená
Potrefenáhusa Nenabízí ti to kočičky?
Ounz Nemyslela som úplne vyskakovacie okná. Ale ako som písala predtým z toho DW, istú dobu to bola fotka za fotkou s popisom, že aké super kvalitné hodinky a zľava s kódom trapka15. A ešte napíše, že si ich kúpila sama, ale že vyhandlovala zľavu u firmy. Muhehe.Ja sa takýmito reklamami neriadim, ani nesledujem, čo je u blogeriek v móde,neovplyvňuje ma to, ale tento druh, niekedy i klamlivej reklamy, sa mi nepáči.
Potrefenáhusa Noo, ale kdyby byly nějaký influencerky, co by nabízely kočičky... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články