Lamicka hm, to jsme na tom stejně, něco mám 36 něco 38 a levisky mám podle střihu taky 27 a 28. Netroufnu si je takhle objednat ...ten opruz vracení. Pujdu si je vyzkoušet...
Co jste si dnes koupili/y?
Lama_z_Lana Fajn body košili jsem si koupila pár měsíců zpátky na About You, značka Vero Moda, nevim, jestli jsi už ji teda nezkoušela? Mám ji jako podvlíkací, nenosím ji samostatně, páč košile na tělo jinak nemám ráda, ale pod svetry se to naopak hodí. A přijde mi fakt v poho, bavlna s hodně elastanem, takže se přizpůsobí, příjemná, klasickej límeček i manžety... Já mívám problém hlavně v ramenech teda, mám dost široký, a sedí mi dobře.
Jo a "tvrdý" džíny jsem koupila úplně náhodou v Bershka, klasickej středněmodrej silnější denim, a jsou boží, moje nejoblíbenější džíny teď, nosím je skoro furt. Okolo Levis jsem taky kroužila, protože zrovna džíny bych si klidně pořídila nějaký dražší a kvalitnější, ale mně teda popravdě na omak furt přišly na můj vkus moc tenký a gumový. :/ Ale asi jak kterej model no, byla jsem jen v jednom obchodě a sortiment měli omezenej.
Lamicka no jo, ale jestli nevíš, jestli 38 je jako trřeba 27 u levisek, protože já nosím většinou ty
Já mám Mango Noa velikost 38 a Levisky mám velikost 30.
wendulkadíky..to mi teda dost zmátlo, jakože mango bych měla mít 34..hm, vyzkoušení nutný
Karoleena dik za tip ;)
stes ty mango jsou běžná konfekční velikost, myslim, že se to s leviskama nedá moc srovnávat, tam mi je rozpětí několika čísel, podle střihu, ty mango grace jsou mi stejný číslo, jako konfekce ve většině jiných obchodů
Potrefenáhusa děkuju, já tam odtud žádný kalhoty nemám, takže tápu
0zero7 levisky si kupuju 712 slim, jsou dobrý, tak ještě zkusím ty 711.
Jinak jsem si vzpomněla, že docela dobrý a levný džíny má Next, ten tedy v britském číslování 6, 8 atd.
Tak Betty jo 712 jsou super, ty nosím ted a když mám lepší časy co se váhy týká, tak 711.
stes Ja mam Mango rifle 34,tak ako aj inde.
stes a ty 711 jsou vic úzké? No musela bych zkusit.
Tak Betty 711 jsou skinny
.
whiskas ty tmavý vypadají dobře
Catherinne Jak na kom
.
Tak Betty no docela o dost nebo vyrazne. Ale zase jestli mas štíhlý nohy tak ok
Karoleena Tam jsem si objednala bílou body košili taky od značky Vero Moda a v reálu to nebyla čistá bílá, ale spíš smetanová až nažloutlá a materiál dost prosvítal. Možná jsem měla objednaný jiný typ než ty.
Lama_z_Lana mam tuhle
711990 ty mas to triko open bar? Uvazuju jestli jssm ho videla na tobe nebo ho ma nektera z kamaradek:D a jakou mas pripadne velikost:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články