Pinot Noir A predstav si, ze byl ve vyprodeji za $15!!!
Co jste si dnes koupili/y?
A jeste jedno tricko, obyc bavlna, ale taky moc pekne sedi:
To si vezmeš k lodičkám?
Prepáč, blbý vtip, ale nedalo mi to :D
MP Marge
...to šedé je super!
Dekuju, mam z nej radost - uplne jednoduche a obycejne, ale ke vsemu se hodi a je prijemne na telo
No a za $7, to je v podstate zadarmo!
Jo, a ke všemu tenhle odstín šedé velmi pěkně sluší i k nenalíčené tváři, a k nalíčené ještě lépe![]()
paktofonika Jasne, lodicky ke vsemu ![]()
![]()
Proč "podivných" - oba jsou pěkné (mě se tedy obzvlášť líbí ten šedý). A triček s V výstřihem není nikdy dost. Naopak jsi moc dobře nakoupila![]()
MP Marge No a čo k nemu? Zaujíma ma to úprimne.:)
Ubytování na jarní hory, Haus už byl totálně vyprodaný, protože ve stejném termínu mají prázdniny i Rakušané, tak jsme museli změnit středisko. V Nassfeldu už jsme jednou byli, ale dávno. Jsem zvědavá a těším se.
Tak basic t-shirt - uplne ke vsemu, ted v zime v mem pripade asi nejcasteji ke slimkam, nejakej kardigan pres to; myslim, ze by se hodilo i k sukni, ale to jsem jeste nezkousela.
MP Marge
Proč "podivných" - oba jsou pěkné (mě se tedy obzvlášť líbí ten šedý). A triček s V výstřihem není nikdy dost. Naopak jsi moc dobře nakoupila
Dekuju ![]()
Kalhoty a boty.

já si až díky tomu tvýmu (předchozímu) dotazu uvědomila, že vlastně takových trik doma mám a ona se k ničemu nehodí...
viktorka_od splavu No ja mám asi tri tričká, z toho dve pruhované a tie pruhované sa i k väčšine môjho oblečenia hodia, ale jednofarebné už je trochu problém, mala som biele, celkom som ho vynosila ale v inej farbe neviem neviem...
já si až díky tomu tvýmu (předchozímu) dotazu uvědomila, že vlastně takových trik doma mám a ona se k ničemu nehodí...
Mne prijde, ze takove uplne obycejne, neutralni tricko se musi hodit skoro ke vsemu!?
Dziny, kalhoty...
A ja dnes jeste nadobi:

paktofonika mně se hodí krom pruhovaných bílý a černý, ale fakt "strohý", ne plandavý s takovou nijakou siluetou. nebo pak vysloveně upnutý, ale to spíš zimní
Pinot Noir Hezke kalhoty ![]()
MP Marge Véčkový svetr a šedé tričko
.
MP Marge Mně tedy přijde naprosto normální mít jednobarevná trička
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články