Pinot Noir Super kalhoty i boty
.
Co jste si dnes koupili/y?
Mne prijde, ze takove uplne obycejne, neutralni tricko se musi hodit skoro ke vsemu!?
Dziny, kalhoty...
právěže je takové nijaké, jakoby ke všemu, ale ve skutečnosti ničím pěkné, ani krátké ani dlouhé, ani barevné ani bílé, ani na tělo ani široké... prostě proč nosit něco, co nemá žádný přínos?
já si to vlastně až doteď neuvědomila, díky tomu tvému nákupu:-)
viktorka_od splavu No mne se k dzinum libi, a neskromne si myslim, ze mi slusi, takze v nem jisty prinos vidim ![]()
MP Marge ty jsi krásná sama o sobě a takový "nijaký" triko to ani nepokazí, ani nevylepší. ale já už potřebuju trochu podpořit:-)
viktorka_od splavu Ja, jo!? ![]()
MP Marge pokud se dá usuzovat z fotek, tak rozhodně
viktorka_od splavu No mate v tom Brne nejakej divnej vkus ![]()
A nemyslim si, ze by sis zrovna Ty mohla nejak moc stezovat!
paktofonika whiskas MP Marge ja tedy tricek mam nejvic jako polozek ve svém satniku. Nosim nejvic kalhoty a saka nebo kozeny bundy a pod to nevim, co jineho, krome kosil, nosit.
Musím přiznat, ze mě taky nenapadlo, ze by se jednobarevny tričko k něčemu nehodilo. Krom šatů nosím trička úplně ke všemu, se trema si vůbec neumím představit, ze bych vystacila. pondělí, úterý, středa, a pak už bych neměla co na sebe
viktorka_od splavu paktofonika takove triko nosim v lete k dzinum, kratasum, sukni... na bezne noseni uplne v pohode.
Potrefenáhusa Já se k tomu triku asi třikrát vracela, jestli jsem nepřehlédla nějakou specialitu vzbuzující údiv. A ne, je to obyčejné triko ![]()
nepsala jsem o zadnem pomyslnem "jednobarevnem triku" ale o tom konkretnim, nijakem. ja jich taky mam plno, protoze presne -obyc triko, ke vsemu, par korun... a pak ma ke vsemu blbou delku, barvu., strih.. jako nosit se to da, ale muj vzhled rozhodne nevylepsi
viktorka_od splavu mne ten strih prijde super, vecko, mirne volne, ale projmute. Barva ne, ta mi neslusi, ale Marge asi jo.
Musím přiznat, ze mě taky nenapadlo, ze by se jednobarevny tričko k něčemu nehodilo. Krom šatů nosím trička úplně ke všemu, se trema si vůbec neumím představit, ze bych vystacila. pondělí, úterý, středa, a pak už bych neměla co na sebe
Vzhľadom k tomu,že 80% môjho šatníku tvoria šaty, stačia mi 3 tričká. Okrem toho mam asi 3 košele a pár zvrškov ktoré neviem pomenovať, v Cose vedené ako blouses.
A proti tomu tričku som nič zle nenapísala, len som sa slušne opýtala, k čomu sa nosí.
MP Marge mne to tricko pride uplne u univerzalne. Pod sveter, k rifliam, tenisksm, polobotkam, ...,,,,
paktofonika Já to mám úplně stejně :-). K tomu, jak chodím oblečená, mi stačí tři trička. Bílé, černé a červenonílé pruhované.
A odkiaľ máš biele? Mala som z Cosu,ale potrebovala by som z pevnejšieho a menej presvitujúceho materiálu. :) A šaty som si obľúbila hlavne kvôli tomu, ze nemusím kombinovať čo k čomu, oblečiem a idem.
paktofonika Z Cosu :-). Bílé, neprůsvitné. Ale už ho mám dýl, v té mé frekvenci nošení ho moc nevolítám :-).
Nosit šaty je hrozná pohoda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články