Kokoska ja mam UK 6 (US 8) vsechny, nohu mam 38 a jsou mi vetsi, na cedulce je ze jsou EU 39
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 no ja tu EU39 mam, tak ted jeste ty boty. Z Kanady do CZ neposilaj.
Ounz ja je zas tak nutne nepotrebuju, ale pekny jsou a ted mi to bude vrtat v hlave jako ty vysoky.
Kokoska Poslu? Oni je mozna maj jeste jedny vedle v ulici, kde jsem koupila, nemeli teda uz jinou velikost, muzu se zeptat. Byly i slevneny, to jsem nevedela, kdyz jsem tam lezla :)
Kokoska ja taky nepotrebuju, ale hezky so7 moc a zkusila bych je (a zjistila, ze je potrebuju)
0zero7 jejda! Jsi zlata, muzu te tak zneuzit? Kdybys mela cestu, tak mrkni, prosim!
Kokoska dneska to nestihnu uz Ale zavolam jim a kdyz je budou mit tak koupim a poslu. Vyzvedla bych asi az v pondeli. Ale koupit muzu hnedka online :) Poslu sz
0zero7 dik moc ![]()
#Po ceste domu jeste. Muze prset celej vikend klidne... porad ted koukam do licencnich smluv a aplikaci tak neco odpocinkovyho. Akorat nemeli terror od Simmonse.

0zero7 Knihy jsou vždycky dobrej nákup :)
Vcera jsem si koupila den v korejskych laznich. Bylo mi receno, ze jsou hodne podobne japonskemu onsenu (tam jsem nikdy nebyla, takze nemuzu porovnat). Nadavkem tam potom maji ruzne vychytavky jako "himalajskou mistnost", "kyslikovou mistnost", "pyramidu", a tak podobne, kde clovek relaxuje na zemi na podlozce a ziskava ruzne zdravotni benefity z te konkretni mistnosti, kde zrovna je. Nebo se muze jit jen tak povalovat na lehatko, pripadne do kina ![]()
Je tam korejska restaurace - nejlepsi kimchi udon, ktery jsem kdy jedla!
Priplatila jsem si za 90-minutovou masaz. Z te mam smisene pocity. Rozhodne to nebyla takova ta relaxacni s olejickem a uklidnujici hudbou v pozadi. Ta Korejka se do me oprela, ze jsem slysela andelicky zpivat, a ke konci po me dokonce chodila!!! Ale dnes mi nic neni, tak to treba mym zadum prospelo!?
Proste uzasnej den
Kdyby to nebylo z DeKalbu hodinu a pul autem, tak bych tam byla kazdy vikend ![]()
A jeste hned vedle lazni je asijsky supermarket:

Priste si s sebou vezmu chladici tasku a nakoupim ryby ![]()
MP Marge no ten krab, ehm , mi tam k tebe nesedi ![]()
Janulik03 Ja jsem usoudila, ze kdyz moji krabi muzou bezostysne sezrat sami sebe, tak neni duvod, proc bych se mela zinyrovat ja ![]()
MP Marge jezis zavidim. Ja masaze miluju a thajsky, kdy po mně ta tricetikilova maserka slape, uplne nejvic. Chodim leta kazdy mesic na dve hodiny a nekdy mi prijde ze jsou to snad nejlepsi chvíle z celyho mesice
Janulik03 Ja jsem usoudila, ze kdyz moji krabi muzou bezostysne sezrat sami sebe, tak neni duvod, proc bych se mela zinyrovat ja
![]()
môj dnešný nákup. Peňaženka krváca, ale bolo to nutné ![]()

MP Marge jezis zavidim. Ja masaze miluju a thajsky, kdy po mně ta tricetikilova maserka slape, uplne nejvic. Chodim leta kazdy mesic na dve hodiny a nekdy mi prijde ze jsou to snad nejlepsi chvíle z celyho mesice
Mne to napred sokovalo, protoze na masaze chodim rada, ale az do vcerejska po me nikdy nikdo nechodil ![]()
Ale dnes se fakt citim vyborne, tak snad ti Korejci vedi, co delaji!
Jeste tam nabizeji tu masaz horkymi kameny, znas? To jsem taky jeste nevyzkousela...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články