viktorka_od splavu merino
jednou jsem dostala lyžařský podkolenky, měla jsem je na sobě asi pět minut a šly
Co jste si dnes koupili/y?
dynda ja takhle
uz jsem se bala, ze mi tady utekla nejaka zabavna historka. ![]()
Ja som asi divna, ale mne je v lanovom obleceni v lete teplo, ziadny chladiaci efekt sa nekona. A este ma to hryzie, spat v lanovom povleceni,tak.si.vlasy.vysklbem
Přidávám se... A miluju lidi, co mi řeknou: "tohleto" tě přece nemůže štípat ![]()
Přidávám se... A miluju lidi, co mi řeknou: "tohleto" tě přece nemůže štípat
jojo
Potrefenáhusamě taky kouše jakákoliv vlna včetně kašmíru, ten teda míň, ale třeba na krku, zvlášť když se zpotím, je to dost nepříjemný. V dětství jsem trpěla na ekzémy, tak to přičítám tomu.
Lamicka máš hodného manžela, me to nakupování teď strašně nebaví. Ale pro ty decka jsem se hecla, ta sleva na 50% je hrozně znát.
continuity a to kupujes takhle boty na dalsi sezonu nebo jim uz nerostou nohy? Ja se vzdycky bojim, ze jim to dalsi rok bude male/velke.
Ounz Krásný ty boty. Mne se tam moc líbily jedny sandály, ale teď nemůžu dohledat, vidím jen zimni
edit, tak našla
Ty jsem mela dokonce uz i objednany! jenze nakonec jsem necekane skoncila v nemocnici, pak jsem mela jiny starosti a balik se vratil.
Lamicka já mám děti, co rostou pomalu, zimní boty vždy koupím o dvě čísla větší (ale já kupuji buď Ecco nebo Superfity, to si lajznu i bez zkoušení). A buď jsou jim ty původní ( i to se mi už stalo) nebo tak akorát s nadmerkem. Dokud byly menší dělala jsem to se všema botama, teď už mene.
Jeste to jde s kotnikovyma tenisko- pohorkama. Prostě tam, kde je volnější bota spis zadouci. S balerinkama ne z toho vypadavaly ![]()
Ava fakt vaham teraz ci tieto alebo tie hogly . Su drahe moc? Ze vy to rozhodlo?
continuity Kde??? Potrebuju obout dite! Sebe klidne taky;-)
Karja Ecco eshop, ale to samé mají i v kamennych prodejnách.
Janulik03 Myslíš ty sandále? Nebo ty vysoký šnerovací? Ty sandále aktuálně stojí 295 euro. Jestli je to drahý, to je asi dost individuální, pro mě je to dostupné, jen když jsou 50% slevy. Ted už bych si ty sandále i za těch 50% rozmyslela asi. Ty vysoký jsem tehdy koupila taky za 139+15 E postovny. Aktuálně za plnou cenu jsou 345 euro. Myslím, že se dají sehnat dobrý boty i za míň dneska.
Ava ahha tak to nedam. To mi pride moc na to ze neviem ake by boli.
Janulik03 ted koukám do vedlejsího vlákna, že těma Hoglama jsi myslela ty spicaty baleriny za 100e, ze? To si myslím, že je lepsi volba. I stylove se ti myslím hodí víc, tak je vynosis.
viktorka_od splavu mňa tiež každá vlna škriabe vrátane kašmíru. Respektíve mám nejaké kašmírové svetry z www.kasmir.sk, a tie ma škriabu všetky. A mám kašmírový rolák Chinti and Parker, ktorý je tak neskutočne hebký a mäkký, že neškriabe vôbec a verím, že by neškriabal ani teba, len tá cena ![]()
continuity to mate dobry, ja sice taky kupuju Superfit nebo dceri kozacky Richter, ale u nas to skace ruzne, nikdy to dopredu neodhadnu.
Já nemůžu mít vlněný čepice, vždycky mě to začne škrábat na čele. I když by se mi líbily ty kašmírový z COS, ty by to třeba nedělaly, ale zase jsou dost drahý, takže vyřešeno ![]()
No, a koupila jsem si na léto jeden lněnej top, který lze nosit jen bez podprsenky, a mám z něj odřené...ehm... bradavky
ale ten materiál je takovej divnej, jakoby chlupatej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články