MP Marge znam, je to hrozne prijemny, ale to je, aspon pro me, tak vsechno. Na sobe nepozoruju zadnej efekt. Dobra je lomi lomi, kdybys na ni narazila
Co jste si dnes koupili/y?
MP Marge Kameny jsou super, když je zima, je to takové fakt na prohřátí a relaxační. Nějaký efekt pro bolavá záda nebo tak asi nečekej. :-)
Janulik03 Ja jsem usoudila, ze kdyz moji krabi muzou bezostysne sezrat sami sebe, tak neni duvod, proc bych se mela zinyrovat ja
![]()
MP Marge znam, je to hrozne prijemny, ale to je, aspon pro me, tak vsechno. Na sobe nepozoruju zadnej efekt. Dobra je lomi lomi, kdybys na ni narazila
To myslim nemaji, ale muzu se poohlednout jinde - Chicago je pomerne rozlehle ![]()
MP Marge Kameny jsou super, když je zima, je to takové fakt na prohřátí a relaxační. Nějaký efekt pro bolavá záda nebo tak asi nečekej. :-)
Dobra, necekam, ale "na prohrati a relaxacni" zni nahodou uzasne!!! (Tady ted mrzne az prasti, a ja jsem takova celkove vystresovana.)
999 Posielam účet, ale iba za tie prvé :D
Prosimte co k tem druhym planujes za boty?![]()
711990 Mala som Marteny zatiaľ iba,ale skúšala som k nim i poltopanky a tenisky takže klasika :) A ako dopadli u teba?
711990 Tak jak, tak jak..??? Ja bych k nim nazula kecky asi.
paktofonika hmmm mam jedny mokasiny co by asi sly. Pavlena ja furt nevim, sambo se s nima flaka v praci![]()
711990 Videla jsem je s teniskama. Bylo to pekny.
711990 Jaj, ty si ich ešte neskúšala? Tenisky a Marteny v pohode a mokasiny záleží.
Lamickano zkusim to, tenisek mam k dispozici rozhodne dostatek![]()
paktofonika Pavlena tak saty bozi![]()
711990 Super!Foto!
paktofonika to asi nepujde, jeste jsem nedoladila boty:) a dneska mam navic uces jako skolacka, takze v nich vypadam na 15![]()
711990 Neverím! Uka! ![]()
paktofonikaleda v sz![]()
711990 Me ale SZ taky prosim..!
Pavlena uz sem to i chtela zverejnit, kdyz sem si vsimla ze je za mnou pres pul fotky zadek myho samba:D takze asi radsi priste az![]()
711990 zacmrkej ho v malovani...!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články