whiskas Ten druhý je fakt pekný a i tá farba je super. Ak by bol dlhší tak ho beriem.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska :-)
paktofonika Zadí délka 101 cm mi přijde docela o.k. ![]()
Barva tedy není šílená?
whiskas viktorka dávala ten khaki
mně se nelíbí, jak jsou klopy - připomínají mi plášť prodavaček. na tom druhém jsou zase moc velké - zasahuje do nich ten pásek. malé klopy tohoto typu nemám ráda, viz výše, velké mi nevadí, ale mám pocit, že k tomu kabátu nejdou. u toho prvního by byl možná lepší nějaký stojáček
Tuhle kosili a strasne mi slusi!!!
KarjaVěřím, je pěkná a brala bych i ty boty
.
mitford sister Hmm, to je typické, vždy přehlédnu podstatné detaily ... Díky
.
Karja pěkná a z viskozy :-)
Karja pekna
stes Jo z viskozy, ale uplne jiny, nez mam. Je spis teplejsi, mekka a nemackava. Skoda, ze ostatni barvy jsou tak skaredy, brala bych ji jeste jednou. Pak jsem si objednala k ni dalsi tri a katastrofa jako, kamion pojede zpatky do Polska! (Ale jeste mi zustavaji teplaky a rukavice;-))
whiskas v oranžové je krasny. Ale promiň, myslím si, že tobě takové ostré barvy nejdou. Úplně by tě to zazdil.
paktofonika Zadí délka 101 cm mi přijde docela o.k.
Barva tedy není šílená?
Ja potrebujem ideálne minimálne do polovice lýtok.
whiskas Oranžový sa viac páči aj mne.
Karja tak vidis, ale naftova stopa teda, tytyty
paktofonika Tak to pak jo
.
Dadoo
, tak nic.
Za ty prachy si kup oba
(mně se teda víc líbí ten zelenej... ale to jen proto že jsem srab a v životě bych oranžovou na sebe nevzala)
A mně přišel cosáckej spacák... ten z Arketu jsem přece jen musela vrátit páč bych v něm ubytovala celou rodinu. Novej spacák je ovšem, pokud je to vůbec možný, ještě delší
ale protože mi jinak sedí dobře, už si ho nechám. Holt bude spodek kapku zaflákanej furt - nebo si konečně koupím boty na podpatku!
Arket jsem ovšem vzala ještě na milost kvůlivá výprodeji, svetrošaty se mi budou pod dlouhý kabáty hodit.
Plus letenku na velikonoce se zřítelnicí... normálně tak daleko dopředu ani neplánuju, ale za prvý mě vyzvali (což potěší), a za druhý jsem se tak bála že pak nebudou kvůli svátkům, že jsem nevydržela s nervama. Tak snad mě neskolí koronavirus mezitim.
barbucha pekny nakup!![]()
barbucha Super nákup, spacák podobný mám, dobrý kauf, aj šaty sa mi páčia.
Koronavírus mi ani nespomínaj....Zrušila som exotickú dovolenku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články