Lamicka tak ona má v 10 letech boty 34 a rozhodně ji nejsou tiptop. Ona nedá kolikrat ani dvě čísla za rok.
Co jste si dnes koupili/y?
continuity to ma docela malou nohu, nase ma 34 v 8 letech. Rikam si, jak moc jeste ta noha poroste, protoze sama je drobna a mala.
Ava no chvilku jsem o nich uvažovala a to fakt za boty nedam ![]()
Takže díky!
Hwi Mají je v pařížský, jestli sem se úplně nepomýlila, nahoře za slevama.pěkný moc, nejsou úplně lehky
Mě kouše snad každá vlna. Taky si pamatuju z dětství větu to tě přece kousat nemůže. Po letech jsem neodolala ve slevách vlněnýmu svetru. Včera jsem si ho vzala a myslela jsem, že chcípnu. Musela jsem vlítnout do obchodu do kabinky a sundat si ho. Tam, kde se dotýkal kůže jsem měla do večera rudý fleky
. Tak má mamka novej svetr - tu nekouše nic.
Ounz Díky! :)
Jsem sla okolo jako uuuuuplne nahodou teda samozrejme...![]()

paktofonika asi jsou bozi! Vleze se mi do nich i kozena vlozka anatomicka, ty spicaty jsou urcite trosku vetsi nez klasicky Marteny nebo ty perka. DOma to zkusim, ale myslim, ze no problem. Myslim, ze budou dobry i k satum a k sukni.
0zero7 ty jsou dobry teda ![]()
0zero7 wow!
Ounz Lama_z_Lana Kokoska dik!
to me tesi, ze se libi. Mela jsem je vyhlidnute nejakou dobu uz, moc jsem ted neutracela a sla jsem okolo z prac. schuzky, posledni meli. HA
0zero7 jestlipak by byly k dostani i u nas, hmmm? ![]()
Ounz nasla jsem na nejakym podivnym zizkovskaods.cz
Na drmartens.com maji prebrany velikosti.
0zero7 no prave, a je to tam slovensky ![]()
Kokoska tyhle by byly lepsi vyzkouset. Tesi me, ze je taky hledas
ze nejsem jedina..
Ounz ty church mam 39 a vesla se mi tam vlozka, tak by asi stacily mensi. Nasla jsem jen cisla 6, coz by mela byt ta 39, a 11 :)
A ty 6 jen na kanadsky strance!
Kokoska oj! Asisi zas udelam vejlet do berlina ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články