711990
dneska jsem viděla pani v metru, která měla velkej hořčicovej a jako ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa ja ho desne chtela, ale pak me vylecil ten ruzovooranzovej co sem mela. Byl jak prase po 5 minutach
711990 jj, já mám malinovej a totéž
černej re to jistí, akorát se na něj trochu lepěj chlupy
stes notna Přiznám se, že asi nemám vkus, ale mě nijak zvlášť ošklivá nepřijde, jen jsem chtěla názor, jak moc je případně "nemoderní".
Lamicka Vidíš, na tu se podívám.
barbucha ANO, ale jsem ráda za reakce a názory, tak jen odpovím a případně zmizím do příslušného vlákna, jo?
brrr Malinowski od Egga bude asi dost tuhoš, ale pěkná je.
Potrefenáhusa presne, cernej je nej!:) ale uz mi trosku vybledava![]()
711990 Potrefenáhusa Ja mám khaki Re a akosi sa vôbec nešpiní. Som zvedavá, ako dlho vydrží Toňákovi cistý ten žltý. :D
jsem viděla pani v metru, která měla velkej hořčicovej
ja taky a byl pekne hnusnej nechutne usmolenej a zmuchlanej, furt ho vidim a dost me to odradilo:-(
Ten batoh poznám na ulici už i já! A dneska teda shodou vesmíru jsem viděla na dítěti i ten malý. A byl fakt malý. A teda modrý a špinavý jako prase. ![]()
paktofonika ten re je takovej víc nešpinící materiál, já mám ten malinovej například i modrej od džínů
paktofonika no, ten bude v pracce denne
ale prece mu nemuzu koupit cernej!!!
711990 Prečo nie? Mne sa páčia deti v čiernom oblečení . :)
711990 hele ale v pračce jsem si zničila hnědej, poláme se strašně a vydře se v těch zlomech. Teda ten klasickej, na tom se to i píše, že do pračky ne.
Nebo ty malý dělaj i ty re-?
Potrefenáhusa Aha, no to si písala, že ten klasicky materiál je horší. Nemám porovnanie, klasicky som v ruke nedržala, ale viem, že si písala, že je to horší materiál.
Potrefenáhusa Re sú i mini a nelámu sa.
paktofonika horší materiál to asi uplně neni, ale mně je příjemnější ten re a je určitě odolnější proti otěru
paktofonika Hele klasicka little america je asi o dost vetsi nez kanken ze? Ja ho mam uz pres 3 roky a jsem spokojena, klidne bych teda sla do novyho modelu, jen nevim, jestli to menit. Kdyz mam v jeden den jogu a plavani/nebo gym, tak potrebuju vsechno hodit na zada, plus voda, obcas jidlo. Tak ten prostor potrebuju. Jinak teda staci na kratsi road tripy uplne v pohode. Obcas ho pouzivam i misto carry on do letadla.
Lama_z_Lana ja na tobe uplne vidim ten svetle staroruzovej s puntikama (retreat) ![]()
Jsem to hledala, Little America ma 23,5 litru, Big Kanken ma 20. Hmm. Obcas mam tu Americu tak tak....
Potrefenáhusa vidis, musim zjistit. Ono si nepomuzes ani kartackem a vodou, tim jsem uplne donicila ten broskvovej....proste bud bude spinavej nebo znicenej
0zero7 Jako jo, já mám růžovou ráda! Ale teda jsem děsný prase, ten by to měl jasný!
0zero7 Ja som ale porovnávala Little America mid volume a Retreat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články