Vilemina Boty na stůl nepatří
, pověra praví, že budou tlačit
.
Co jste si dnes koupili/y?
rozarka tak to jsem nevěděla, nicméně ty vlevo dneska celej den na noze a netlacily, tak asi jen pověra![]()
711990 Ja myslim, ze ti za nej nepodekuje a bude chtit nejakej s zelvickou/dinosayrama/tlapkovou patrolou. Vyhozeny penize;-)
paktofonika Ja vim :) jen zkousim, jestli nemas prehled i o jinejch! Ten Kanken 20l asi neni ten klasikej, skoda...
paktofonika nn mam klasiku a vejse se tam i 14" :)
Karja se zelvickou bych mu este dovolila, ale zadna Tlapkova patrola mi nepujde pres prah![]()
Vilemina Už ani ty pověry nejsou, co bývaly
Tak ať se dobře nosí oboje.
711990 Fakt? Myslela som, že máš ten väčší, písala si, že stál dosť veľa tak asi to ma zmiatlo.
paktofonika mam totiz ten No.2, s kozenym.madlem a z toho voskovatelnyho materialu.
711990 Aha! A oplatí sa?
paktofonika nemam porovnani s reKankenem, ale oproti normalnimu se min spini a diky tomu vosku je odolnejsi. Mam ho ted presne 3 roky a nosim ho prakticky denne ...
Vilemina Boty na stůl nepatří
, pověra praví, že budou tlačit
.
To mě napadlo hned, jak jsem definovala dřevo = stůl, také se to u nás říkávalo.
711990 ten no. 2 se mi libi moc. Prubezne ho okukuju. Ale ja batoh nechci a nepotrebuju!!! ![]()
bram ja chci a potrebuju a neumim se rozhoupat
whiskas to neni nic o vkusu, proc bys ho nemela, taska je klasika a jako moderni jsou tu kolikrat postovany fakt hruzy. Jestli se ti libi, kup si ji, rozhodne neni demode.
Karja si říkám, jestli by se občas nevyplatilo udělat hromadnou objednávku a vyjednat si množstevní slevu :))
bram Urcite jo!
stes
no, asi ji objednám, uvidím co dorazí. Podle rozměrů by měla být o.k., jen tedy hloubka 5,5 cm mi přijde trochu málo ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články