Ounz Nie, ale na jar leto sa mi to nezdá. Kúpim si ho na jeseň
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika To jo!
Potrefenáhusa Joo ja už úplně zapomněla, že to je kabelka :)
Ounz Voni maj celou kulturně-antropologickou řadu, tahle je ale nejlepší
Potrefenáhusa Vida!
paktofonika prosím Tě, v pohodě, však každému se líbí něco jiného. Jen že splňuje tu subtilnost a je kvalitní.
paktofonika Nebo playbag, ale cernej myslím mivali jen takovej lesklej vikslajvant
Ava mne se libi hodne, ale zda se mi extremne neprakticky.. veci mas po kapsach nebo to ma nejakou skrytou pristupnejsi?
paktofonika no jako prosla sem nabidku a kup si Kanken...![]()
711990 Tak ďakujem ![]()
paktofonika jojo, kdyz muzu, pomuzu![]()
711990 Tak ja som rada, že máš čas a si ochotná. Až budem zase niečo potrebovať, obrátim sa na teba :D
Mne se ted taaaak libi cerveno-cernej Herschel Retreat z tej jejich Lunar-new-year kolekce, ale u nas asi smula a na ofiko strankach vyprodano ![]()
Lama_z_Lana ještě že tak! ušetřím ![]()
viktorka_od splavu žádnou skrytou to nemá... v kapse si nechávám příp. jen mobil s kartou.
Ava A já bych do něj zrovna fakt šla, ta barva je skvělá!
Já teď vlastním pouze jednu kabelku, kterou označuju jako univerzální, páč se univerzálně nehodí k ničemu
. Ale jinak se mi líbí a super se nosí. Jenže jak jezdím většinu roku na kole, potřebuju tu kabelku crosbody a hlavně dostatečně velkou, aby se mi do ní vešel notebook (ten malej, tušim 13), kterej si skoro denně nosím domů. Takže právě uvažuju nad batohem, to by na kolo byla asi nejlepší volba. Normálně si kabelku hodím i na košík na nosiči, ale s tím notebookem se mi to nechce riskovat. Musím to přeměřit, možná by mi stačil i ten mini kanken.
Lama_z_Lana mini je fakt mini, pro dite...coz mi pripomina ze sem ho chtela Tondovi s predstihem.koupit....a on stoji jak.normalni![]()
711990tuten (velikostne). Ja to myslim fakt jen na ten ntb, prnezenku, klice - pecen a brambory v tom nosit nemusim ![]()
Ten malej je roztomilej, libi se mi.

Ale musim to premerit, ten ntb se tam asi nevleze.
Ava aha, diky. no ja pak mam ty kapsy narvany a to nemam rada.. mobil.. klice... kapesnik.. jeleni luj... druhy klice... jsem zjistila ze furt musim neco vytahovat- jo jeste nakupni taska. uff
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články