711990 Ja by som potrebovala poradiť čierny batoh na jar leto, takže nič masívne. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
711990 Díky za snahu, nejlepší z doporučených je asi ta první Coccinelle (spíše v černé verzi). A ještě jednou se omlouvám za off topic.
711990 ten MK je strašně vošklivej..
whiskas hele ta první mi nepřijde nijak hrozná, naopak...nenápadná, bez kovovejch sarapatek
whiskas Tu tvoji prvně vybranou tašku si kup. Líbí se ti, splňuje tvoje požadavky, podle mě se k tobě hodí.
whiskasno a co takovej ten Kors, co ho maj vsichni? Ten by tvarove odpovidal, ne? Ale pocitam ze to zlaty zdobeni asi ne, vid...
To je typově něco úplně jiného, než whiskas původně chtěla. Jednoduchá černá taška a tohle má nejen zlaté ozdoby, ale ještě i šňůrky.
whiskas a nechces se podivat na ty Bodline? Vetsina produktu neni uplne muj salek, ale potkavam jednu, je to krasna kuze a vypada fakt pekne. Takova funkcni kabela. Model Eva. 
whiskas Ten Malinowski od Egga bude asi moc tuhý, co? Mimochodem, nesháněla si něco podobného nedávno. Ještě Zoot měl celkem pěkné shopery, myslím pod tou svojí značkou.
Lamicka tenhle typ tašek je na velký nic....všechny věci musíš mít naskládaný na sobě do vejšky, strašně nepraktický toto, už se vidím, jak všechno, co chci, je dole
Mazejte do tašek, holoto!
711990 Ten je moc športový a nemôžem mať široké popruhy, strácam sa v nich :(
paktofonikato bude teda problem:-/ a velikostne jako Kanken?
brrr Malinowskýho jsem tuhle viděla v akci letityho a hodně pouzivanyho a byl furt strašně krasnej ![]()
Potrefenáhusa Malinowski?
711990 Ja by som potrebovala poradiť čierny batoh na jar leto, takže nič masívne.
já mám tenhle a jsem spokojená.
711990 No ako Kanken. Ako keď nič, tak kúpim Kanken, ale som si povedala, že by sa hodila i zmena.
paktofonika A ten martens batoh už si zavrhla?
Ava Nechcem aby to vyznelo zle, ale tento typ sa mi vôbec nepáči.: (
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články