paktofonika Snad se s jarem polepší :-).
Co jste si dnes koupili/y?
Já do COSu musim leda najisto, v eshopu vybrat a v krámě najít, jak tam jdu naslepo vidim jenom divný hadry, pomalu jak Zara na konci výprodeje.
mne se s COS stava jeste jedna vec, nic, nic, prijdu za dva tydny a mam pocit, ze to tam nekdo komplet vymenil, protoze nemam problem si vybrat.
Mutziputzi ja zase kdybych se mela primarne ridit eshopem, tak tam nejdu nikdy :))
včera jsem si v M&S koupila dvě trika s 3/4 rukávem a lodičkovým výstřihem...dobrý materiál,dlouho jsem je sháněla...mají černé,bílé,modré a modrobíle pruhované...tak kdyby měl někdo zájem?
Maureen děkuju, zajdu se tam podívat.
jinx To máš pravdu, ty kožený věci tam mají celkem pěkný.
Vypadá to, že letos kůže bude frčet všude. Nejen cosáci, ale i arket a weekday, celá tahleta řada - všude maj spoustu koženejch věcí (nebo aspoň koženkovejch, v tom nejlevnějším t.j. weekday).
barbucha Mně se kůže líbí, třeba teď ten top, co má Cos :-).
999 Mne se libej ty kalhoty ![]()
neni kozenej top trochu nepraktickej?
Potrefenáhusa Ty kalhoty sou boží!
Potrefenáhusa Mně se taky líbí i ty kalhoty. Já bych ten top bych unosila :-).
Potrefenáhusa tak není to kousek na 8 hodin v kanceláři, ja bych ho taky unosila.
Catherinne proc by nebyl?
jinx napadlo mě vedro v kanceláři, jak si tady hodně stěžujou. Nedávno jsem byla pro něco na SSZ a myslela jsem, že padnu. Vzduch žádný a topení na 35*. Ty ženy měly na sobě tílka tak k vodě. Hrůza.
Ale budou určitě i lepší kanceláře. A tam jo.
Catherinne presne tak, ona je kancelar a kancelar, no.
Mně se nelíbí ten stojáček, teda obecně se mi stojáčky nelíběj. Pro mě to neni, neunosila bych to, ale když se to někomu hodí, proč ne.
Kalhoty super. Loni jsem u cosáků ulovila velmi podobný, akorát teda nepřestřižený.
barbucha Ten se mi právě líbí, jak je širokej :-).
Taky kožený?
Ne, normální silnější plátno nebo co to je. Na fotce jsou kožený, to jsem si nevšimla? (já bych ani kožený kalhoty neměla kam nosit - měla jsem kdysi takový, skoro stejnej střih - se to furt vopakuje - byly dobrý akorát v zimě páč s podšívkou... ale někomu jsem je pak dala)
Kdo jste byl v COSu, nejsou někde tyhle šaty? U černých je tedy napsáno, že jsou jen online, ale modré by možná mohli mít... Moc je potřebuju vyzkoušet. :)

Hwi to jsou pro mě přesně ty z kategorie příšernost, na který tam narazit, už tam nikdy nevkročim...nevyžádaná, sorry![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.