Jennyfor na tom E-shopu je 100ml za 224,-![]()
Co jste si dnes koupili/y?
EDITH4B Jo, jedna lahvička, já mám v balení šampón i kodicionér, to tam maj jako 1+1 za 399.
Tak uvidím, kdyby to zabralo, tak si pak tu větší lahev koupím. A třeba i tyhle krámky se vším možným už brzo otevřou a paní to má třeba od zdroje levnější. Já těch šampónů vypatlám dost, meju si hlavu nejpozději obden.
edit: já se jen podivovala nad cenou, protože jsem ty balíčky dostala pokaždé jako dárek k nákupu, který byl tak kolem pětistovky, tak mi to příjde jako dárek dražší než nákup.
Jennyfor to je teda dobrej dárek k nákupu
. Tak potom napiš recenzi.
Prisly mi cerne Birkeny a jsou super. Ehm, treti Madridy. Ale ta spona je prece dela jine.
Když se tu řeší ty vlasy, moc chci doporučit tenhle kondicionér. Lahvička vypadá děsně, ale za tu cenu je to fakt bomba, mám v délkách dost suché vlasy a tohle je jediné, po čem pak tolik nepřipomínají slámu. :)
Janulik03 Ten je dokonalej! Škoda že neteř už má (bílého oslíka).
Mám novú kamarátku![]()

milacka teeda to je strojovna, gratuluju:-))
viktorka_od splavu
ďakujem, spoločný darček k manželovým narodeninám. Praktický. My sme náruživí kávičkári a starý kávovar začal štrajkovať.
milacka nádhera ![]()
milacka Ten teda je![]()
černá káva od tebe asi pochvala obzvláště potěší![]()
milacka vypadá úžasně :-)
viktorka_od splavu Ja tiše závidím. ![]()
Hwi Tak jsem koupila a jsem zvědavá![]()
milacka ten je... at dobre slouzi
milacka Blahopřeji k výběru! Je to automat, nebo tam vidím páku se sítkem??? My máme po 1. automatu teď nerezový pákový Catler a je super! Ovšem ten váš toho umí víc!![]()
umpalumpa Snad nebudeš zklamaná, mně i docela příjemně voní. :)
clothilde Odklikla jsem včera na ebay krásnou likérovou růži pro 2, tak jsem zvědavá, kdy ze SRN dorazí![]()
Korsičanka tady posta a jine zasilkove sluzby funguji celkem rychle... A jakou ruzi?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.