razorblade teda ten je super
a edit... spousta veci z tohoto obchodu by se mi hodila...
razorblade teda ten je super
a edit... spousta veci z tohoto obchodu by se mi hodila...
Kokoska
no,potlapkavam:))
razorblade tak ted jsem vlezla na to terve a prvni zobrazeny produkt: vlnena deka corona![]()
razorblade bfizka se k bfizce sklani... :) peknej! a taky uz tam koukám :D
Kokoska ja si to spletla s uterkou... na tyhle samy motivy jsem totiz koukala na uterkach
a tam maj prave krasne namalovany houby :)
clothilde No, hlavně, aby byly dlouhý penízky na ně(j)![]()
milacka krasnej!![]()
Zarinya Aj kafíčko super, ďakujem.![]()
milacka tak to je nejdulezitejsi.![]()
711990 to ne, ale nepada to, neplesnivi, je to vlastne takova skrinka, ve ktere je zabudovana i hifi vez, leta nepouzivana, a kam bysme ji dali, ze jo. Sberny dvur neni odpoved.
myslím budou s tím mým příbuzní![]()
viktorka_od splavu a s mnoha jinymi, co tak slysim od svych znamych.
Kokoska fakt? já to neznám, ale mělo mě varovat, když jsem u tchyně uviděla Univerzal![]()
viktorka_od splavu to je hlavne z nechuti zabyvat se resenim noveho, jinak zas tak na vecech nelpi. Obcas teda ani na mych - "nemas tech hrnku uz trochu moc, nechces toho pulku vyhazet?" ![]()
A ja som to zabudla odfotiť, ale nákup kozmetiky z Havlíkovej Apotéky pre mňa a dcéru prišiel krásne zabalený, previazaný mašličkou a dokonca ako bonus okrem vzorky jedno normálne celé balenie
...
Kokoska šiš, děsnej chlap:-)) muž nový vybírá náhodou rád, ale hlavně pokud se kvůli tomu nemusí vyhodit něco starýho.. protože přesně, dokud se to nerozpadne na prvočinitele tak je to pořád dobrý. klasicky jako babička si po svatbě pořídila nábytek, se kterým dožila devadesátky.. tak to by si představoval stejně![]()
razorblade já ti běhoun moc chválím! břízy ![]()
(mám podobný ponožky, ještě s ptáčkama :-)) )
Dneska jsem si v Tetě koupila Plantur šampon a balzám a paní pokladní úplně nadskočila radostí, když to viděla a popisovala mi, jak je to skvělý nákup a že jí fakt hodně pomohl. No udělala mi radost. :)
Dnes dorazila cos zasilka, ty modry saty jsou moc krasny, ale jsou mi trochu velky, tak pojedou zpatky.
Mam maly zrcadlo, tak fotky nic moc, ale aspon trochu pro predstavu..

bram ... ale krásný teda jsou, ta barva...
bram jsou krásné, přes boky vypadají akorát?
Edit : nezdají se mi velké
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.