SunEclipse jak máš velkou zahradu? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Catherinne mam jenom balkón ![]()
SunEclipse 4 slunečníky = 1 markýza ![]()
no mně se vleze jen jeden..napsala jsem jim, že maj u mě tři slunečníky, ať si pro ně přijedou..já to už nikam vláčet nehodlám ![]()
![]()
SunEclipse promiň![]()
Catherinne a to jste ještě neslyšely story o zapojování nový pračky ![]()
![]()
![]()
SunEclipse jakymas ten slunečník, možná bych jeden využila ![]()
Lama_z_Lana Tak sko už tam není
a teď přemýšlím, jestli půjdou nosit i s podprsenkou. V každým případě jsou moc hezký a lama v nich bude kočka :)
SunEclipse tak sem s tím
OliveOyl Mám obavu, že nepůjde, že to bude vidět v té mezírce. Budu řešit "nálepkama" nejspíš. Leda bych sehnala stejně barevnou podprsenku bez zapínaní vzadu, že by tam lehce prostvátal proužek krajky třeba, ale nedělám si moc naděje.
Lama_z_Lana mko tam předtím nebylo, dík!![]()
Lama_z_Lana mně přijde, že tam podprsenka normálně vleze
kdyžtak bych zvolila "špatnou velikost", jak to nosí hodně žen, že mají zadní pás někde na lopatkách :)) tzn. asi větší obvod a přitáhnout ramínka.
Lama_z_Lana To jsem právě myslela, červenou bez zapínání vzadu. Moc promyšlený to nemám, nebyl čas ztrácet čas :D
tak jsem si dnes koupila 1, slovy JEDEN slunečník, a doma rozbalila krabici, a v ní jsou ČTYŘI slunečníky
a já si říkala, že je ten slunečník nějak těžký
ale tak možná bude letos hodně svítit? asi tak ČTYŘIKRÁT víc?![]()
Catherinne no, zkráceně popsáno - to si takhle zapojíš novou pračku (trapas v Hornbachu vynechám) a ona při zabíhacím praní zůstane plná vody a jen kvílí a píše error. Poté, co pračku nouzově vypustíš čistící hadičkou a pokusíš se rozebrat co se dá, včetně zacementovaného podomítkového sifonu ( o jehož existenci ses btw. dozvěděla v tom Hornbachu), zkusíš vypustit jen přes hadici do vany - nic. Uprostřed pochmurných myšlenek o reklamaci pračky najednou z hadice vytryskne voda - na podlahu samozřejmě. Po zvládnutí této krize zkusíš zapojit zas odtokovou hadici - a ono to funguje. Zmateně kroutíš hlavou a myslíš si cos o čárách a zlé magii - a najednou v louži vody uvidíš červený špuntík, který tam předtím stoprocentně nebyl ![]()
Doteď nevím kde a proč ho měla a hlavně - proč o tom nebylo v návodu ani slůvko!
SunEclipse a už jsem tu zmínila, jak jsem prala s nevyndanými aretačními šrouby?:D
SunEclipse Hele a jsou ty ostatní opravdu slunečníky? Není to měsíčník a větrník?? ![]()
Dadoo no jasně, a ten poslední je Mrakomor ![]()
![]()
viktorka_od splavu jo, šrouby, to už mám za sebou dlouho ![]()
Lama_z_Lana Krásne šaty, aj červené, aj biele![]()
SunEclipse Hele a jsou ty ostatní opravdu slunečníky? Není to měsíčník a větrník??
lol, teď jsem se tady nahlas smála ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.