Co jste si dnes koupili/y?
A medvědění začíná![]()
No jestli jsi vlekla v 1 krabici 4 slunečníky, tak to musíš mít sílu jak Gustav Frištenský...
SunEclipse jeej ten by sa mi presne hodil, podas prosim recenziu ci je praktický a stabilny?
Mrakoplas když pár dnů počkáš - koupila jsem ho dneska a krabici rozbalila až večer, takže jsem ho ještě nepostavila. A zítra podle předpovědi to na slunečník nevypadá ![]()
SunEclipse jasne, nesuri to ![]()
SunEclipse oni si pro to k tobě nepřijdou. Ale mohli by ti domu rovnou posílat zákazníky.. ![]()
SunEclipse někdo hromadí droždí, někdo slunečníky...
SunEclipse mám sušené ![]()
Dadoo tak ses netrefila, už volali a přijedou. ![]()
já včera takové karanténní nákupy. pánev na lívance a boty na chození.![]()
SunEclipse a už jsem tu zmínila, jak jsem prala s nevyndanými aretačními šrouby?:D
Prezila to ta pracka?![]()
razorblade jo, přežila kupodivu se jí vůbec nic nestalo. poradit co se to děje mi musela kamarádka, exmanžela to nenapadlo a návody jsou pro zbabělce![]()
viktorka_od splavu Taky jsem prala s aretač.srouby. Na reklamační lince hned věděli, která bije. Byl to jejich první dotaz, zda jsme je vytáhli. Já zcela zaslepená důvěrou ve svého muže tvrdila, že samozřejmě ano ![]()
Nam ty srouby z pracky odstranil clovek, ktery ji pripojoval. Pry kdybychom si ji pripojili sami, neplatila by zaruka. Vrtalo mi hlavou, proc nemuzem nasroubovat hadice my, kdyz ten chlap ani nebyl instalater, byl to jeden z tech, co pracku dovezli. Tak mozna to je prave kvuli tem sroubum, ze na to lidi zapominaji?
Kokoska Nám ty šrouby taky odmontovali týpci co pračku přivezli, ale samozřejmost to v našem případě asi nebyla, vychytala jsem nějakou akci, kdy měl ofiko eshop Samsungu akci "premium" doručení zdarma, normálně bych za to musela připlatit. Ale bylo to fakt dobrý teda, přivezli, zapojili, pustili nějaký zkušební praní, udělali krátkou instruktáž a odvezli veškerej obalovej bordel, a za pár dní mi ještě volala paní jestli je všecko v poho a jak su s pračkou spokojená, objednávat od nich něco znova tak si to premium zaplatím, no mají mě tam kde mě chtěli mít prostě. :)
SunEclipse Nejsi ze Slaného? Dneska odpoledne jsem koupila droždí v Lidlu.
Emi děkuji, jsi hodná..ale nejsem, holt ještě chvíli bez něj vydržím ![]()
Karoleena jo, taky pracku pustili, odvezli obaly a dokonce stsrou pracku. Meli jsme to z Elektroworldu, myslim, ze jsme ani nic nepriplaceli, ale jista si uplne nejsem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.