Luna kdo by to byl řekl, že jim to spolu bude tak slušet![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Luna to je moc mile
viktorka_od splavu a co je za zázračný sekáč?
Ava sekáč uplně blbej, mají tam zvětšiny hrozný hadry, nepáchla bych tam nebýt to to ppl zpětný místo https://www.zasilkovna.cz/pobocky/brno-hybesova-28
Nevim jestli to patří víc sem nebo rovnou do Jídla a vaření. :) Dvě zásadní publikace, jedna povinná do YO sbírky a jedna abych se konečně naučila solit, což s nedávnou diskusí o vývarech taky celkem souvisí...
super! Ta druha naprosto presna!!! Zasadni ingredience top vareni!
Luna bozi!
nellielovett hezky oboje. Ukaz pak ten lak I na sobe!
Kokoska Ja si pred samoopalovakem delam peeling, ale nevim zda je to k necemu dobry, ted zkusim teda peeling, mliko a samoopalovak;-) Catherinne
Karja udelej si ten peeling jeden den a samoopalovak az dalsi. Mliko pokazde klidne. Ty samoopalovaci latky se nejvic uchyti na uplne svrchni vrstve kuze, hned po nemaj moc na cem, pokud jsi dukladna. Lepsi je den pockat
ty kapky Clarins jak nekdo zminoval jsou fajn. Ja mam od nich ten face a dekolt, je to ridsi mliko a vysledek super, neflekati a neni to oranzovy. V lete pouzovam samoopalovak jen na dekolt a oblicej.
0zero7 presne tak jsem to vloni delala a nebyl problem. Ted jsem uplne bezmyslenkovite sla a konala a uz jsem psala, jak to dopadlo. Peeling pomaha, ale to taky nejde denne, jeste to vidim na dlouho.
Kokoska peeling denne nejde. Zkus se soli jestli mas, je to lepsi jak cukrovy (ty jsou oba hrubsi a vic ucinne, vetsinou s olejem tak to I hydratuje)
Ja jsem si koupila sedmery kratasy, protoze jestli v lete nepujdu do prace, tak v nicem jinym nez saty a kratasy chodit nehodlam ![]()
Jsou to ty šedivý šaty co máš v outfitech?
Koupila jsem si košili.
barbucha ano jsou
viktorka_od splavu tak o to větší to byl úspěch, objevit poklad ![]()
Luna
krásny obrázok, a gratulujem k prírastkom.
barbucha a jak sedí? Já tu svojí vracela, byla moc dlouhá a neseděla mi..ta lněná. Na tu poplin sem taky koukala..
Nevim! Teprve zakoupeno... dlouhá bude dost, to mi nevadí vůbec, naopak. Sedět snad bude, když koukám jak je šitá - ty spadlý ramena... jako že to nemusí bejt tip top přesně. Ty oversized hadry v tom mají výhodu, počítá se s tím že nemusej padnout jak ulitý ![]()
Já ji tuhle viděla na ulici naživo, úplně jsem slintala... a čirou náhodou jsem na ni padla v tom arketu (teda hned jsem se jala prohledávat tyhlety shopy páč jsem pojala podezření
). Aspoň myslim že to byla ta samá.
Tak mě nestraš!
barbucha já myslim, že budeš spokojená, já tak dlouhou nechtěla, v tom to je :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.