Mrakoplas Sweet Potato ajaj, no stylově to na ty Maledivy sedí, ale zadoufala jsem v nějaký dostupný zdroj. Ten ebay/aliexpres by asi šel, i když chudáci čínský děti. Já mám tyhle hábity hrozně ráda, nejradši bych v tom chodila furt, ale nechávám si to teda jenom na doma/na dovolenou. Ale teď mě pořád provokuje reklama HM,kde mají takových věcí spoustu letos.
Co jste si dnes koupili/y?
Ava Já bych moc nesázela na to, že i v tom Malé to nebylo z nějakého podobného zdroje.
Ava jako nerobim si iluzie, ze ked to kupim niekde napr. Na tych Maledivach, tak je to iny zdroj ![]()
Sweet Potato haha naraz ![]()
Sweet Potato Mrakoplas hmm, pokud si člověk nevybere vyloženě nějakou mistni dilnu, tak máte asi pravdu.
dva kubíky štěpky, dva kubíky šutru, dvě vlečky hlíny, kari síť, kilometr čtvereční textilie na záhony, kalinu, šeřík, pár stromů, nějaké růže...a potřebuju nový rýč.
Já: vodní pistole, mega sadu bublifuků, zase Lego Duplo, dřevěnou krájecí zeleninu, balónky ve tvaru srdíček, ...
. Mám pokračovat?
Pinot Noirto mi připomnělo, že už několikátý den, ldyž se vracím z práce, se nad silnicí v jednom místě vznáší...bublina. jedna, osamělá, pluje si vzduchem. dnes jsem ji viděla potřetí (ne za sebou). nevím, jestli si taky někdo koupil sadu bublifuků, nebo je to tajný mimozemský satelit nenápadně sledující naše počínání ![]()
Jiná Realita to je vtipné. Satelit by byl zajímavější, ale nejspíš jen poblíž bydlí někdo jako my ![]()
jsem byla včera vrátit do zásilkovny ty blbý červený šaty ze Zalanda, zásilkovna beroucí PPL zpětné balíčky je secondhand. nedalo mi to a obešla jsem štendry.. a koupila jsem šaty COS
bez zkoušení, je to takový ten hábit, takže v pohodě, už je nemají tak je neukážu, ale brzy v nich někam vyrazím (nejspíš do lidlu nakoupit![]()
Pinot Noir no a nevidelaai niekde ten automaticky bublifuk? Ten bysom potrebovala. Alebo niektora ina ak by ste vedeli
Jiná Realita to je super nákup :-)
Boty a lak na nehty. 

nellielovett Boty jsou super!
(měla jsem hodně podobné, celokožené - tlustá pevná, ale poddajná kůže - hnědé a odchodila jsem v nich i menší tůry...)
nellielovett Budeš ladiť, rada by som videla farbu laku na nechtoch.
Miru Boty jsou takový šlupečky, jsou lehký, měkká kůže. Na túry to nebude, ale na noze vypadaj dobře.-)
milacka barva odpovídá produktovce.
...aha. I tak jsou dobré![]()
nellielovett uf, tohle teda neni moje barva
Ale libi se mi ta jejich levandule a sezam.
Kokoska Já bych brala všechny ![]()
Doplnila jsem zásoby
a z radosti si udelala rychlou kresbu
:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.