barbucha Ta je moc pěkná. Škoda, že mi tyhle věci nesluší :-(.
Co jste si dnes koupili/y?
Balíček pro kadeřnice / štít, papírové ručníky, dezinfekce
dalších 400 papírových ročníků
300 kusů gumových rukavic
5 litrů desinfekce
Tofaktchcešnakupovat... zlatý hadry z COS
Catherinne od kdy,ze je u vas kadernictvi otevreno?uz v tom mam maglajs.![]()
prudi vas radne.![]()
Zarinya Myslím od 11. května, jestli zas nebyla nějaká změna teda.
Catherinne zase s tim urcite nemusis do klinovych remenu ![]()
Kokoska no to se neví...štít mě bude tlačit a co pak? Aha?![]()
Zarinya 11.5.
No jsem zvědavá jak to půjde.
Catherinneu nas se otevira v pondeli,moje kadernice rikala,ze se na to vubec netesi a to myslim maji mirnejsi podminky.No je to moje sousedka vedle v byte takze nas byla uz pred tydnem ostrihat doma.Protoze,u ni v praci to nebude tak lehke.
Zarinya tak já přiznám, že se taky netěším a to jsem se těšila fakt moc.
Catherinne ja te naprosto chapu!
Tak dnes dorazily Birkenstock vel. 39... sedí mi naprosto přesně a jsou překvapivě pohodlné. Přiznám se, že na obrázcích se mi nikdy moc nelíbily, dost mi to evokuje domácí pantofle a myslela jsem si, že tenhle trend mě zcela mine... mám svoje první pár hodin a už přemýšlím, které by mohly být další, líbí se mi Mayari, a že by mohly být v pohodě i na ven. ![]()
Koupila jsem si Misu v kelimku a vubec mi nechutna :(
Dnes chuť na sladké, kúpila som tieto domáce. 
Catherinneu nas se otevira v pondeli,moje kadernice rikala,ze se na to vubec netesi a to myslim maji mirnejsi podminky.No je to moje sousedka vedle v byte takze nas byla uz pred tydnem ostrihat doma.Protoze,u ni v praci to nebude tak lehke.
Kaderníčku susedu by som brala všetkými desiatimi.
milacka to vypada krasne!i tvuj chleb.![]()
jo ukazalo se to jako velka vyhoda.![]()
Zarinya tak já přiznám, že se taky netěším a to jsem se těšila fakt moc.
Taky jsem se strašně moc těšila. Už se netěším![]()
EDITH4B Catherinne Já jsem se taky netešila do práce. Říkala jsem si, jak to s těma všema nařízeníma bude. U nás minimálně každý pacient trvá dvakrát tak dlouho dobu, protože 15 minut snímkujeme a 10 minut desinfikujeme vše. Člověk si po chvíli zvykne, jak přijde nějaká rutina a pár dní to vyzkoušíš. Někdy jsem po těch hodinách v té roušce pěkně naštvaná a mám hrozný strach, aby to netrvalo dlouhou dobu a hlavně se to rychle zrušilo. Strach z nákazy je momentálně menší než strach z práce v roušce třeba rok.
Renusatko vidím to stejně, víc se bojím, že v těch rouškách a štítech budeme muset být nevím jak dlouho, než nákazy. Mám obavy, protože mám nízký tlak, občas se mi motá hlava a omdlím. S rouškou se mi dýchá blbě, tak jsem zvědavá jak to půjde.
Predpokladam, ze to aspon u znamych klientek, půjde obejit nebo aspon dat pryc stit. Jako kdyz s ni pujdete na jidlo, tak taky budete bez.... Ze se netěšíte za tyhle situace se vubec nedivim.
Koupila jsem si prebarvovaci pivonky... kazdy den jsou jine :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.