Dadoo diky.:-)
ja taky ne.
Ale mozna,ze uz pristi tyden pujdu po dvou mesicich do prace.
Dadoo diky.:-)
ja taky ne.
Ale mozna,ze uz pristi tyden pujdu po dvou mesicich do prace.
Potřebovala jsem se odměnit:

a ještě sušák na prádlo ![]()
Tulipe ty jsou nádherný! ![]()
Tulipe pekná odmena
jaky "pošli"?Já chci taky vidět! Obě jste moc hezky a do hlasování si přidejte " ,krátký"
jaky "pošli"?Já chci taky vidět! Obě jste moc hezky a do hlasování si přidejte " ,krátký"
![]()
nellielovett diky:-)hnedy kalhoty sem prave vymenila za cerny dlouhy habit.....jen jestli zato nemuze tvoje vcerejsi douchova ![]()
Dalia ten krátký sestřih se mi na tobě líbí moc, působí to velmi mlade, svěže a šik, máš na to obličej a vyhodu, že ti sluší každá délka. Kdybych o tobě nic víc nevěděla a soudila jenom z fotek, byla bych pro krátké. Akorát co jsem tady tak odpozorovala, jsi spíš romantictejsi typ a k těm krátkým by se mi hodily spíš jednoduché, minimalistické strihy a barvy. Takže ja hlasuji pro long bob, čistě z tohoto důvodu.
...tak já to na sebe napráším...
...když byly ty slevy všude...
(ale budu o rýži asi)
![]()
Ty birkeny, že.
a pak -
NUTNĚ jsem potřebovala jarní bundu, něco lehkého. Já minimalistka, aby mi to šlo, pokud možno k co nejvíce věcem.
No, sehnala jsem. A jsem spokojená. Bundička černá, žádná trapná loga. Jen jedno miniaturní, taky černé, kovové na rukávu. Má kapuci, stahovací tkalouny ve spodním lemu i v kapuci - černé, jak jinak. Zip i krytí zipu - černé. A uvnitř je odepínací prošitá černá vestička. Takže se to dá nosit na tři způsoby.
No, a značka.? Jako vůně i kabelky nesnáším, přijdou mi trapné, laciné, kikinovské. A tu máš čerte kropáč(mám od nich už mikinu, jen šedá, žádný lesklý cajky na tom) -
Guess![]()
Noo, a protože výprodej v Dieslu, tak černý skiny. Jako nesmím přibrat ani gram. Jsem v tom jak nudle. Ale za tu cenu, nevem to![]()
Takže tak![]()
Makara Ja jako taky kratky, jo?
Mne to teda v praci rikaji pokazdy, kdyz se tam zjevim. Ale ja bych tak nejak chtela zpet svuj "signature uces", coz je jiz 20 let "vanovy drdol", tak nevim...![]()
Tak zrovna oblečení u nich jde (boty a vůně kus od kusu, ale zato kabelky - naprosto s tebou souhlasím, to je předražená bída).
...tak já tu značku mám prvotně zafixovanou asi z devadesátek a jejich džíny...
Miru dûležité je, že sis udělala radost. Z Prahy? Já dnes mladým do bytu tašku drobností z Pepca.
Zarinya ukaž hábit ![]()
nellielovettna netu uz jsem ho nenasla, byl ve sleve....tento ![]()

Zarinya pěkný!
Zarinya ten hábit je pěknej, já mám ten podobnej kabát a nosím ho moc ráda.
999 nellielovett diky.Taky si je asi oblibim na kratkej rukav furt nic moc pocasi a ja neumim na saty vrstvit.Tohle bude fajn i ke kalhotum.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.