nellielovett nadherná koupe. Od koho, kdo líta z Prahy ,pokud tedy letis z ni? Vetsinou se neda.
Co jste si dnes koupili/y?
Yvraine Kde jsi prosím koupila ty sonory? Vypadaj jako ideální sandály do lesa pro mně! Zatím jsem se tozhodovala mezi barefoot koženými sandály a echt outdoorovými s divně zářivými etnobarvičkami, a tyto mají všechny pro!
koukala jsem na birkenstock.com a ejhle! to su já! takže narcis se hlásí ![]()
![]()

Mně se moc líběj světle růžový madrid, ale vůbec nevim k čemu bych to nosila
Ty jsou hezký.
Jsem ty Madrid big buckle zkoušela včera a když je zapnu na předposlední dírku, aby to vypadalo, udělám v nich maximálně pár kroků, při zapnutí na poslední je to sice lepší, ale pořád by mi ta přezka při chůzi vadila. Holt my se sloní tlapou
.
Klasický Madrid pak vypadají na mojí noze už fakt jak papuče.
Holt pro mě jsou jen ty Mayari no. Ovšem zkoušela jsem Siena a ty by asi šly taky.
stes Letíme z Vídně s Wizzair.
Siena jsou moc hezký! Teda na fotkách ![]()
Vidiš to, mně se v madridech chodí dobře! Naopak mayari mi dělaj sloní tlapu, vůbec mi neslušej (i když chodit se v nich dá, a tak je nosím aspoň se psem
).
razorblade Krásná barva, ale já v nich prostě stále vidím domácí pantofle, jsem marná a out ...
.
Birkeny taky nosím jen doma. Out rozhodně nejsme :-)
razorblade Ty zelený mají fakt krásnou barvu.
Mně se právě Madrid big buckle líbily podle fotek moc. Zrada s tou přezkou
.
Já kvůli šířce nohy obvykle volím spíš širší pásky, no zrovna u těch Mayari, jak jsou šikmo, tak jde ten úzký pásek naštěstí přesně přes to nejširší místo
.
Vím, že tady moc populární nejsou, no já je miluju právě proto, že to jsou první žabky, ve kterých můžu chodit i já a nikde mě neřežou
. V Gizeh a žabkách obecně mi navíc lítá noha.
Z tohoto důvodu jsem Yao, který zatím kromě těch Mayari jako jediný další vlastním, deklasovala na pracovní obuv, byť teda ty už tak papučovitě na mojí noze nevypadají, ale no...
V těch Siena je ta noha taky pevná.
wendulka Mayari ze nejsou populární? Vždyť je má pulka parfu ![]()
Uf, tak to se hned cítím líp
. Se budu muset líp dívat. Zatím jsem na fotkách s outfity zaregistrovala jen Gizeh, Arizona a teď mi přijde, že tu frčí hlavně ty Madrid
. Ale je pravda, že to nesleduju tak pravidelně.
Sonory mám z birkenshop.be, ale netuším, jestli posílají do ČR. Jsem z nich nadšená, trekové sandály s etno vzory jsem měla jednou a musela jsem zapošívat pásky, protože když jsem je utáhla, nepotkávaly se ty dvě části suchého zipu. Stejně to vydrželo jednu dovolenou a vypadalo to příšerně. Tyhle se hezky nastaví přes nárt i za patou, noha v nich je pořádně pevně a hlavně jak okrajem stélky, tak ještě malým kouskem podrážky je chráněný palec, takže si ho v terénu nikde neukopnu.
IMHO, Mayari jsou nejhezčí ![]()
wendulka Mayari mám i já!
Na rozdíl od slavných gizeh mi jsou dost pohodlné.
martek01 Já tomu nerozumím. Jako že jsi poslala své nohy birkenům na fb?
Isca zkus se ještě podívat na outdooorové TEVA, v černé vypadají podle mě cajk.
notna
díky, jsem ráda, že nejsem sama. Líbí se mi na ostatních, ale já je prostě neumím (na ven) kombinovat.
whiskas K birkenům stačí triko a džíny, to bys určitě zvládla. Mně se líbí i na mě, mám je ráda, ale mimo domov prostě ne. Pořád, i na jiných, vidím přezůvky. Asi jsem už stará :-)
notna Tak to mě nenapadlo, zřejmě už jsem taky stará :-D.
Gizeh, Gizeh, Gizeh Pinot Noir ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.