RoSa House jsou spolu s Reserved, Mohito, Sinsay a myslím že i Cropp všecko jedna firma. Já mám odtam pár vtipných triček, jak je to sortimentem takový dost zaměřený na teenagery, nebo aspoň mně to přijde, tak tam vždycky mají značnej výběr potisků z různejch filmů, seriálů a tak. Tuhle tam zrovna měli pěknou bílou košili s vyšitým erbem Nebelvíru na kapsičce, ale vyprodali mi ji!
Co jste si dnes koupili/y?
Karoleena Jo proto se mi po nákupu na Home zobrazujou reklamy Reserved! A proto maj všichni 25% slevu. A proto se mi zobrazily šaty, co zcela "nutně nepotřebuju", v barvě, kterou miluju ale vypadám v ní mrtvolně? Achjo.

andulka01 Také mi šila kdysi dávno babička. Rozstříhaly jsme tu látku na kanýry, byly to hrozně dlouhé pruhy a pak se tomu smály, že látka v háji, šaty nikde ... babi je víc, než 20 let mrtvá.
Tak ty Madrid Big Buckle jsou moc pěkný, krásná barva...
Svetr... //brala bych i bílý//...

Ty, co se ti líbí jsou pěkné a vypadají fakt pohodlně, měkce.
Ty Milano jsou na mě hrozně robustní, jak mám úzkou nohu, tak tyhle masivní pásky mi nesedí, ty Sydney a Sonora mají nahoře ty pásky zúžené. Sonora dnes dorazily a jsou naprosto super, konečně mám pořádné sportovní sandále. Mají ohebnější gumovou podrážku s výrazným vzorem, tak doufám, že nebudou klouzat. Potrefenáhusa Možná by se hodily tobě, když jsi psala o nastavitelném pásku za patou. Akorát jsou teda vyloženě "do přírody".
Objednala jsem si i vložky do bot Birkenstock a jsem na ně zvědavá. Jsou profilované podobně jako jejich stély, jsou z paměťové pěny, ale takové hutné. Byly teda poměrně drahé, ale balerinky si v létě ke kalhotám neodpustím a třeba si v nich přestanu rasovat klenbu.
Nevím, jak to bylo dřív, ale co jsem teď objednávala, tak birkenstock má rozdělené stránky podle zemí a je tam uvedeno, že se zasílá jen do té jedné země. Dostupnost zboží se podle zemí dost liší. České stráky byly ještě celkem ok, ale na belgických to byla mizerie. Takže každé boty mám objednané odjinud. Na ty blanca čekám už pomalu dva týdny... DHL to z mě neznámých důvodů předalo belgické poště a ta na to od 11.5. nesáhla. Leží to někde v třídícím centru a ani se to nehne
. Už jsem jim psala a prý mám být trpělivá... Mimochodem jinou zásilku v rámci Belgie doručili během 24 hodin.
Ta světle růžová je moc pěkná.
andulka01 Tie sú pekné. Ja som včera vbehla do Reserved, videla som tam asi 5 pekných šiat z dobrého materiálu, ale neviem či už sa môže skúšať tak som išla preč, nechce sa mi naťahovať s vrátením .
andulka01 Ty jsou pěkný :-).
euridike Hezkej :-). Odkud prosím je?
Yvraine Dekuju, já vyloženě trekovy teď nepotrebuju. Oni vypadaj mohutný, ale na noze mi nepřijde, mám je rada, i klasicky arizony
Kdyz uz se tady touzi po Birkenech, tak ja touzim po zelenych big buckle madrid, ale prijde mi, ze pantofli uz mam moc (ctvery
).

Kdyby to někoho zajímalo, tak COS má slevu 30% na šaty
.
999 Uz jsem si vsimla newsletteru![]()

razorblade Ty zeleny se mi líbí taky, jdi do nich!
euridike Díky :-)
Evaeva Netroufám si ti radit. Z mého nákupu nic nepoznám, tenisky jsou standard, triko měli už jen XL - je široký ale docela krátký. Sukně asi odpovídá, taky jsem se bála a mohla jsem vzít v klidu svý číslo.
andulka01 dík. Už jsem to zkonzultovala s tabulkou. Zdá se, že by velikosti mohli odpovídat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.