RoSa Taká horšia Zara, lepšia Terranova. Žiadna super kvalita, ale dajú sa tam sem tam nájsť "poklady". Škoda, tak 10 rokov späť to bol super obchod.
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika aha, dík... protože ty ceny jsou tak podezřele nízký, že bych "kvalitu" nečekala... takovej přeprodejce zboží z číny jsem si myslela...
a to je fakt nějaká značka?
Yvraine je to nashromazdeny za par let, akorat maji vydrz. Jedny tmave modry s cervenyma detailama uz moc nenosim. Mam dvoje na platforme, cerny lakovany a bily zabky. Je to zas trochu jiny. Jinak tak po ruznu. Cerveny nosim hodne. Bily a cerny. Tesim se na ty konakovy. Akorat nemam ty klasicky tmave hnedy Arizona. Ty tady nosi kazdej.
Mutzi mela cerny a melo to pasek dozadu okolo paty, ne okolo kotniku. Moc hezky. Nevim uz jak se jmenuji. Ty tvoje maj takovy romanticky barvy!
Tak to máš opravdu pěknou kolekci. Ráda slyším, že to něco vydrží. Arizony také nemám, pro doma mám Sydney, mají ztenčené pásky. Pásek kolem paty jsem chtěla také, ale co bylo dostupné v eshopech, tak se mi nelíbily barvy, takže jsem nakonec vzala pásek kolem kotníku. Doufám, že se mi o přesku nebude zatrhávat lem kalhot, ale zatím mi přijde, že jsou zpracované hodně čistě.
Máš i nějaké uzavřené? Koukala jsem, že mají i tenisky a baleriny.
Yvraine nene. Ty uzavreny se mi nelibi. Nebo jsem teda zatim zadny co by se mi libily nepotkala. V podstate nosim jen birkeny, tenisky, marteny a nebo ruzny podpatky na prilezitosti. Mam toms jeste na litacku. Koukam ze bych si v tom mohla udelat poradek! Haha
super vyber birku Ma nemecka stranka, Ale myslim posilaj jen do nemecka.
Yvraine me se libi I tyhle
https://answear.cz/1807183-birkenstock-pantofle-tema.html
A Mutzi Ma Milano. Koukla jsem. Hezky jsou na noze
0zero7 viděla jsi někde na živo kyoto? Zdají se mi takový správně divný, ale neznám v reálu.
Ava nazivo ne. Jen online.
super vyber birku Ma nemecka stranka, Ale myslim posilaj jen do nemecka.
posílá normalne i k nám
Potrefenáhusa Fakt? To jsem nemela vedet! Haha. Ja Se divala naposledy to uz je aspon rok nebo vic a meli posrovny jen do nemecka prave!
zrovna koukam, ze si asi koupim travellers notebook a maj k tomu super vychytavky. Plus nejaky pero hezky. No zadny birkeny nehrozi, Ale ta stranka je super! Mozna mrknu jen ciste informativne:)
0zero7 No podle mě jo, jestli myslíš takový ty birkenstock.com, já si tam loni v létě normalne objednavala
a teď mám na answear jedny v kosiku, konečně obchod, kde maj tomsky v moji velikosti, tak k tomu asi ještě přihodim sandály, potrebuju
paktofonika aha, dík... protože ty ceny jsou tak podezřele nízký, že bych "kvalitu" nečekala... takovej přeprodejce zboží z číny jsem si myslela...
a to je fakt nějaká značka?
To je normálně obchod House, prodejnu maj myslim v Praze na Chodově? Je to celkem normální řetězec, kvalita bych řekla srovnatelná s ostatními typu HM, tj. něco hadr, něco dobrý. Ale já tam nakupuju hodně ráda, nějak mi to tam nejvíc z řetězců sedí do vkusu (ještě mám ráda Reserved). A mají shodou okolností prodejnu u nás na maloměstě.
Potrefenáhusa myslela jsem Birkenstock.de
uz jsem si tam jedny vyhlidla tak jestli neposilaj jenom dobre ![]()
jaky kupujes? Oboje me zajimaj. Me tomsy co jsem chtela prodali. Kdo zavaha...
0zero7 Tomsky ty nejvobyčejnejsi cerny s kozenym vnitřkem, ale potrebuju pulky, cely číslo mi padá a je to nějaký nedostatkovy zboží
sandaly milano, potrebuju něco, co má regulovatelnej pasek za patou, starý, co mám (Bali) maj tu patu hodně volnou a mne v nich jede noha strašně dozadu a před prstama mám 2 Cm volno
RoSa Kdybych tak nutně nepotřebovala tričko s vlkem, tak tam asi nenakoupim. Ale když jsem teda už hnala toho kurýra, tak aby to nebylo jen s jednou blbostí, no. Kvalita toho co přišlo je dostačující vzhledem k ceně - tenisky okopu a několikrát vyperu a uvidím zda maj papírovou výstelku, sukně se zdá velmi dobrá, tričko nic moc. Zařadila bych někam k Terranově.
0zero7 Mne akurát dorazili tie čierne penové a sú super. Takže určite neostanem len pri jednom páre ![]()
carries to teda!

viktorka_od splavu už pokukujem po Madrid big buckle... Ale potrebujem nejaké pekné béžové nohavice a COS má teraz 30% zľavu na šaty, tak si musím zrovnať priority ![]()
Hele ty jsou tak minimálně o číslo větší na tý fotce, ne?
Mně se moc líběj světle růžový madrid, ale vůbec nevim k čemu bych to nosila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.