Ounz kdyz ja zrovna pred hodinou vysolila 2600 za nahle zemrelou nabijecku na notas, cimz jsem prekrocila svuj utraceci rozpocet
(jako prachy dostanu od zamestnavatele zpatky, ale kdy?!). A jeste se mi libej i bordo! A taky dvoje saty s 30% slevou v cos! jsem normalne obeti konzumu :D
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade Já o nich taky uvažuju..ale moc se mi libi ty hnědy..
paktofonika Jee, okoukni mi nejake saty;-). Ja bych chtela kosilove, ale prave jsem objednavala nejakou bundu a dost me zaskocil material, kterej bych teda necekala. Takze to, ze neodhadnu material me jediny trochu desi, jinak mam Reserved rada a i online to byva v pohode.
Karja No a aké košeľové? Dlhé, krátke, vzorované, jednofarebné, na zapínanie, bez zapínania, s vreckami, bez vreciek... To nie že by bol výber až tak široký, ale načo pozerať po niečom čo vlastne nechceš ![]()
Potrefenáhusa kupujes Milano! Super. Ty se mi moc libi. Napis pak jak jsi spokojena.
Potrefenáhusa Milano se mi taky líbí.
A já teda dneska batoh. Ještě se mi dost líbil jeden Sandqvist, ale už byl zbytečně velkej.

nellielovett ten mam, je super. At dobre slouzi!
Lilly_Ku Díky. Ty máš tady ten mini? Váhala jsem jestli nevzít ten větší, ale kapsu na laptop to má na 15, tak jsem nakonec vzala ten mini.
nellielovett pěknej batoh :)
paktofonika :-D:-D To ne, ja spis myslela, ze si mas vybrat pro sebe a ja to okopiruju;-).
Karja Aha ![]()
Sweet Potato Tak to nevím :-(.
Sweet Potato podle newsletteru i v obchodech, ale zatím jsem neověřovala ![]()
razorblade Krásná barva, ale já v nich prostě stále vidím domácí pantofle, jsem marná a out ...
.
viktorka_od splavu To se ti tak vytáhly, nebo už jsi je tak velké koupila? Kloužou ti?
Ounz Děkuji.-)
whiskas nové jsem si koupila o číslo menší, ale potřebovala bych spíš něco mezi. ony jak mají ty zvýšený okraj, tak pokud prsty dosahují až těsně k němu, není to příjemné. vestoje jsou mi tak o to půlčíslo větší, takže ideální v zimě na teplé domácí ponožky:-)
Tak teda první letenky na příští rok, do Porta ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.