Možná bychom měly nakupovat vzájemně - nakoupit ty barvy, co si nemůžeme pomoct a pak to tady už s chladnou hlavou přerozdělit a vyměnit
.
Co jste si dnes koupili/y?
Jak jste uspěla v COS? Objevila jste něco úžasného? ![]()
Já mám asi 96% bot červených...a nikdy mě nenapadlo, že by to něčemu vadilo!![]()
Fakt? Já mám jedny jediný - mokasíny a nosím je velmi vyjímečně, nějak se v tý červený necítím..takže máte můj obdiv ![]()
dneska mi prisla zasilka tech arabskych testeru a nadseni je tak pul napul. jsem uplne nadsena z Sahra Al Aswad a Oud Black. naopak velike zklamani je Dokhan coz na mne voni jako hodne hnusnej bonbon. a zadna pecka neni ani White Oudh v nemz cejtim neco hrozne neprijemnyho jako z oddeleni barvy-laky. obavam se, aby to nebyla ta lilie, ktera je ve slozeni
Jsou to arabky a arabky chtějí teplo - vyzkoušej je je ještě jednou v teple a možná to bude jiné.
Takže když mám taky nějaké arabky převybrané, mám počkat s objednávkou na teplejší měsíce?
To není nic k obdivu, když se mi to líbí ![]()
Já si je ani nekupuju cíleně, prostě jdu pro boty, vybírám, vybírám no a červený jsou nejhezčí!
Ale moc bot nemám, nekupuju kvůli módě, ale abych nebyla bosky...
diky za tip, zatim je odolzim do sufliku:) i tak se ale bojim, ze asi nejsem uplna cilovka. navonela jsem se tou sahrou a sice mi voni krasne a zajimave, ale furt z ni mam pocit, ze je na me malo sofistikovana a ja jsem na ni moc vyblita :)
Sakryš, ten se mi líbí taky ![]()
jinak ja jsem dneska asi mentalne dospela. byla jsem po nekolika letech znovu ocuchat chanel petku, kterej mi vzdycky prisel jako staromodni smrad. a dneska se to nejak zlomilo a konecne to zafungovalo, ze zacinam uvazovat o koupi do budoucna. pro takovy dny, kdy nevim coby...
Klidně si je kup už teď - pokud se ti budou líbit v chladnu, je skotro jisté, že se ti budou líbit v teple ještě víc, protože se teplem "rozvinou" (je jen opravdu hodně málo arabek, které se hodí spíš do chladnějšího počasí).
Pokud se ti v chladnu moc líbit nebudou, počkej na teplo a vyzkoušej znovu.
Gratuluju. Také 5 pravidelně testuju, jestli tedy "UŽ"
. Zatím stále nemám jasno.
diky za tip, zatim je odolzim do sufliku:) i tak se ale bojim, ze asi nejsem uplna cilovka. navonela jsem se tou sahrou a sice mi voni krasne a zajimave, ale furt z ni mam pocit, ze je na me malo sofistikovana a ja jsem na ni moc vyblita :)
Nehaž flintu do žita...já si už dneska bez arabek léto ani nedovedu představit.
S "Pětkou" to mám stejně - když nevím co by nebo se nemůžu rozhodnout, beru pětku (a pokud se ti líbí, tak doporučuju zkusit i L´Aimant http://www.parfumanie.cz/database/detail/l-aimant-parfum-de-toilette-coty Hodí se i pro ty, které mají pocit, že do Pětky ještě "nedozrály".
A jen pro info, včera jsem v COS zkoušela tuto sukni - je nádherná, skvělý materiál, takže pokud je někdo vyšší, vřele doporučuji. 
no. pro me to bude vyzva. ja sice od podzimu do jara pouzivam ty svy hutny a tuky vune, ale jak prijdou tricitky, nesnesu nic tezsiho a jedu v limon verde, ck one nebo voyage. ale uz se zacinam tesit na leto, treba si to fakt sedne:)
Tak jo, děkuju, zkusím to už teď.
Ja dnes uplne nahodou dvoje boty ve sleve v online shopu bati. A uspora tri tisice me opravdu hodne potesila.

Já jsem se tento týden nějak utrhla ze řetězu... ![]()
dva svetry z Woolovers, košili a šaty z Halens (kalhoty mi zrušili, že už nejsou), bunda Zara
... a jak tak koukám, všechno černý - bych si mohla z fleku otevřít půjčovnu u krematória ![]()

![]()
![]()

No a co kdybys tu sukni COS nechala zkrátit? Jestli Ti jinak sedí a má dobrý materiál...
Dřív jsem v teple taky používala osvěžovací "polejvačky" (čaj, bergamot, citrusy všeho druhu) - a teď arabky. Navíc díky koncentraci CPO (koncentrovaný parfémový olej) jsou intenzívnější a déle vydrží.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.