Sukni jako Mulen mám samozřejmě taky... Ale tu jsem měla asi dřív než ona
.
Co jste si dnes koupili/y?
Jo, jde vrátit, je to Mango, takže bez problémů. Zboží ve slevě jde vrátit do 15 dnů.
![]()
Nevím co od nich čekat, nikdy jsem neměla kalhoty z umělé kůže, dostal mě střih. Vnitřní strana je zřejmě viskozový nástřik nebo co, ale jeví se příjemně. Má vůle kupovat jen osvědčené střihy a materiály měla dnes náhradní volno, bo 50% sleva v outletu s výslednou cenou 250 Kč.

Dám to sem, vedla nikto nie je. Mám, či nemám ich objednat?

Za mě dobrý. Vzala bych k tomu vysoké černé kozačky, na jaře klidně černé kožené tenisky.
Ďakujem za reakciu.
Mne se taky libi...
Mohu se zeptat, odkud jsou?
Ještě před chřipkovou invazí jsem stihla koupit boty

... moc hezky barevny odstin... (ja mam prakticky ty same v tmave sede barve)
veľmi pekné
... ano, to ja dobre znam, ja zase vyrazim nakupovat s pevnym odhodlanim, ze to tentokrat rozhodne nebude nic cerneho nebo sedeho... asi nemusim psat, jak to v 99% pripadu dopadne... ![]()
ano, u oblečení to mám stejně. Minulý týden jsem nakupovala na Mango outletu a obsah košíku vypadal jak příprava na opravdu hodně pohřbů.
A Janulik03
Rádo se stalo. Ale svetr je fakt super, takový heboučký. Ne, že mi ho otlučete o hlavu, až přijde ![]()
Sukně jsou vlastně šaty, sukně mají teda taky, včera jsem si jednu zkoušela. Jednak mi přišlo, že je ještě delší jak šaty a taky, i když to byla moje velikost, tak mi v pase plandala. Škoda ![]()
Já zas chodím pro černé a vracívám se s červenými.:-))
Mně se v hmku, kromě toho, co má Mulen líbí i tenhle, ale pořád odolávám, říkám si, že nevydrží a že si ho budu moc vzít tak párkrát, no..ale dost ho chci..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.