Když náhodou hubnu, tak zásadně shora dolů, zadek se drží a drží a drží... přibírám opačným směrem, takže pořád mám prostě spodní část těla o velikost větší než vršek. I kdybych zhubla na kost, bude ze mě pr*el na nožičkách.
Co jste si dnes koupili/y?
To je pro všechny strany dost složité období - přímo Dost Složitá Doba ![]()
teprve?![]()
Jo že bude hůř? Nedělám si iluze. I když zlí jazykové říkají, že tohle dítě se v pubertě už narodilo.
Pomóc, právě jsem zjistila, že jsem tomu andílkovi asi v sušičce srazila mikinku, co dostala k vánocům od kamarádky.
Prosím, poskytne mi někdo azyl? Nekouřím, nechrápu, záchod po sobě vždy myju.
Končím s týmto vláknom, a to tu ani neprispievam! Stačí že čítam, čo kto má...... Ech, takto si na starobu nenašetrím.
Nie dnes, ale včera, nie sebe, ale synovi (to je začiatok ako z vtipov o rádiu Jerevan
)....
....punčošky. No a nejako mi nesedel celkom súčet, tak som si potom pozerala účtenku a fakt.
Kúpila som dve balenia rovnakých pančúch a zistila, že:
- jedny sú vyrobené v Číne a jedny v Turecku
- jedny majú o jedno percento viac bavlny ako druhé
- jedny stoja 12.99 a druhé 14.99
....tak som teraz zvedavá, či je to vecou zmeny výroby a ktorým smerom, alebo či ide o výrobky pôvodne určené pre rôzne trhy, a niektoré sa omylom dostali k nám.
Dnes jsem si kvůli tobě koupila ten hnědý cardigan z Lindexu. Šla jsem kolem, tak že tam jen nakouknu. Vůbec ho nepotřebuju, ale když jsem viděla, že už stojí jen 420,- tak jsem neodolala
.
Hele, spletla sis smajlíka. Měl tam přece být tenhle
nebo
nebo nejlíp
!
Taky mně teď přišly nějaké věci z Lindexu, žádné kardigany teda, spíš takové basic drobnosti ze slev za dárkovou kartu od Ježíška. Ale hlavně zítra konečně přijde ta polštářová bunda z Manga, možná do té doby puknu zvědavostí. :D

Ten šedý bych potřebovala ![]()
No tak jo, no ![]()
![]()
Nevím, jestli vám pomůže odkaz?
+ Ounz
baby jedny, a proč nezaložíte vlákno/poptávku do Hromadných nákupů?
Od 60 liber je poštovné zdarma, tak kdyby se nás tady pár dalo dohromady... ![]()
Hele babo, já to udělala podle návodu @Isca a je to fakt bez poštovnýho. Že jsem to nevěděla dřív!
Takhle to bude na hraně, jestli mi ty svetry dorazej do odjezdu ![]()
Nestastnice... soucitim.
ja taky puknu zvedavosti, musis dat fotku!! (teda musis ... prosim :D
hm, ja som tak nechcela utracat a ci nemam dalsi cardigan z woolovers? a to som dnes odolala opasku u PF. myslela som, ze mam vystarane a nie.
a dieta niekde stratilo zimne rukavice, zajtra ide na hory a nema nahradne. som zvedava, kde ich budem po certoch zhanat, boli prebrane uz pred vianocami.
Tak jsem dnes vyrazila do COS, ale už tam nezbylo, asi díky slevám, moc velikostí zamýšlených kusů. Abych nešla domů s prázdnou stavila jsem se alespoň v Mangu a koupila si kalhoty a svetr (rovnou tedy obě barvy
).

Neříkejte, že je to v COSu už tak přebraný!! Jedu zítra do Prahy a chci se tam odpoledne skočit podívat... :/
Tak věšáky jsou plné, ale záleží, co konkrétního chcete a v jaké velikosti. Na druhou stranu nová kolekce také není k zahození. Zkoušela jsem tuto halenku a nevypadala vůbec špatně. Vyhlédla jsem si i jedny kalhoty, ale nebylo to nějak ono. Modré šaty, které jsem zamýšlela koupit měli poslední a to ve velikosti 40. Ale třeba zboží ještě dodatečně naskladňují? 
ja som nakupila v dm 5 roznych sheet mask. take tie divne obruskove co maju otvory na oci nos a usta a prikladaju sa na tvar na niekolko minut podla navodu. 2 rozne garnier, 2 rozne balea a jednu kolagenovu s aloe v nejakom zelenom obale.
tu zelenu som uz dnes spotrebovala a hydratuje dobre. pory stiahla tiez dost slusne a kruhy pod ocami zmiernila. akurat mala male otvory na oci a strasne vela toho gelu. a manzel ked ma videl tak mal blbe forky a furt ma rozosmieval takze spodnu cast som si stale napravovala kym som ho nevykazala z miestnosti prec ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.