Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
34904 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 12:58
Reakce na whiskas:

Sweet Potato 

Když náhodou hubnu, tak zásadně shora dolů, zadek se drží a drží a drží... přibírám opačným směrem, takže pořád mám prostě spodní část těla o velikost větší než vršek. I kdybych zhubla na kost, bude ze mě pr*el na nožičkách.

Offline Kokoska
34904 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:00
Reakce na Sweet Potato:

To je pro všechny strany dost složité období  - přímo Dost Složitá Doba 

Online viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:03
Reakce na Sweet Potato:

teprve?

Online Sweet Potato
40299 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:28

Jo že bude hůř? Nedělám si iluze. I když zlí jazykové říkají, že tohle dítě se v pubertě už narodilo.

Pomóc, právě jsem zjistila, že jsem tomu andílkovi asi v sušičce srazila mikinku, co dostala k vánocům od kamarádky. Prosím, poskytne mi někdo azyl? Nekouřím, nechrápu, záchod po sobě vždy myju.

Offline Janulik03
20243 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:31

Končím s týmto vláknom, a to tu ani neprispievam! Stačí že čítam, čo kto má...... Ech, takto si na starobu nenašetrím. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:13

Nie dnes, ale včera, nie sebe, ale synovi (to je začiatok ako z vtipov o rádiu Jerevan )....

....punčošky. No a nejako mi nesedel celkom súčet, tak som si potom pozerala účtenku a fakt.

Kúpila som dve balenia rovnakých pančúch a zistila, že:

- jedny sú vyrobené v Číne a jedny v Turecku

- jedny majú o jedno percento viac bavlny ako druhé

- jedny stoja 12.99 a druhé 14.99

....tak som teraz zvedavá, či je to vecou zmeny výroby a ktorým smerom, alebo či ide o výrobky pôvodne určené pre rôzne trhy, a niektoré sa omylom dostali k nám.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 15:53
Reakce na Sweet Potato:

Dnes jsem si kvůli tobě koupila ten hnědý cardigan z Lindexu. Šla jsem kolem, tak že tam jen nakouknu. Vůbec ho nepotřebuju, ale když jsem viděla, že už stojí jen 420,- tak jsem neodolala .

Online Sweet Potato
40299 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 16:07
Reakce na crazydaisy:

Hele, spletla sis smajlíka. Měl tam přece být tenhlenebo nebo nejlíp!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 16:09

Taky mně teď přišly nějaké věci z Lindexu, žádné kardigany teda, spíš takové basic drobnosti ze slev za dárkovou kartu od Ježíška. Ale hlavně zítra konečně přijde ta polštářová bunda z Manga, možná do té doby puknu zvědavostí. :D

Offline rozarka
4211 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 16:17
Reakce na Karoleena:

Ten šedý bych potřebovala 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 16:22
Reakce na Sweet Potato:

No tak jo, no 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 16:22
Reakce na mirajo:

Nevím, jestli vám pomůže odkaz?

Offline barbucha blogger
35819 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 19:20
Reakce na RoSa:

+ Ounz 

baby jedny, a proč nezaložíte vlákno/poptávku do Hromadných nákupů?

Od 60 liber je poštovné zdarma, tak kdyby se nás tady pár dalo dohromady...

Hele babo, já to udělala podle návodu @Isca a je to fakt bez poštovnýho. Že jsem to nevěděla dřív!  Takhle to bude na hraně, jestli mi ty svetry dorazej do odjezdu 

Offline continuity
43049 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 19:59
Reakce na Sweet Potato:

Nestastnice... soucitim.

Offline Lilly_Ku
4531 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 20:01
Reakce na Karoleena:

ja taky puknu zvedavosti, musis dat fotku!! (teda musis ... prosim :D

Offline continuity
43049 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 20:16
Reakce na Janulik03:

hm, ja som tak nechcela utracat a ci nemam dalsi cardigan z woolovers? a to som dnes odolala opasku u PF. myslela som, ze mam vystarane a nie. 

a dieta niekde stratilo zimne rukavice, zajtra ide na hory a nema nahradne. som zvedava, kde ich budem po certoch zhanat, boli prebrane uz pred vianocami.

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 20:41

Tak jsem dnes vyrazila do COS, ale už tam nezbylo, asi díky slevám, moc velikostí zamýšlených kusů. Abych nešla domů s prázdnou stavila jsem se alespoň v Mangu a koupila si kalhoty a svetr (rovnou tedy obě barvy ).

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 20:51
Reakce na whiskas:

Neříkejte, že je to v COSu už tak přebraný!! Jedu zítra do Prahy a chci se tam odpoledne skočit podívat... :/

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 20:55
Reakce na Karoleena:

Tak věšáky jsou plné, ale záleží, co konkrétního chcete a v jaké velikosti. Na druhou stranu nová kolekce také není k zahození. Zkoušela jsem tuto halenku a nevypadala vůbec špatně. Vyhlédla jsem si i jedny kalhoty, ale nebylo to nějak ono. Modré šaty, které jsem zamýšlela koupit měli poslední a to ve velikosti 40. Ale třeba zboží ještě dodatečně naskladňují? 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:01

ja som nakupila v dm 5 roznych sheet mask. take tie divne obruskove co maju otvory na oci nos a usta a prikladaju sa na tvar na niekolko minut podla navodu. 2 rozne garnier, 2 rozne balea a jednu kolagenovu s aloe v nejakom zelenom obale.

tu zelenu som uz dnes spotrebovala a hydratuje dobre. pory stiahla tiez dost slusne a kruhy pod ocami zmiernila. akurat mala male otvory na oci a strasne vela toho gelu. a manzel ked ma videl tak mal blbe forky a furt ma rozosmieval takze spodnu cast som si stale napravovala kym som ho nevykazala z miestnosti prec