Kurnik, vy mi to snad děláte schválně
nakonec budu asi jediná, co je chtěla a nemá (s jsem musela poslat dál a na xs neměla nikdy štěstí). Každopádně všem včetně Janulik03 moc sluší.
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 Ty šaty ti strašně sluší
. Já jsem po nich toužila, ale v mé velikosti byly vždy vyprodány
.
po dlouhe dobe Chanel Coco edp, na podzim bude perfektni. A ten flakon je porad jeden z nejkrasnejsich.

Já koupila tu Hvězdnou hodinu vrahu, jak se doporučovala v knižním vlákně, mám ji spolu s lahví champagne jako dárek. Tip přišel akorát včas..

V Aldu jsem si dnes koupila dvoje celkem nudny "pracovni" mokasiny. Meli tam obrovsky slevy, protoze rusej prodejnu. Nevite nekdo, jestli rusej jen tu na Smichove nebo jestli obecne Aldo z Ceska odchazi?
Jejich boty se mi docela libi a zdaj se pohodlny, ze si myslim, ze to nebyl posledni nakup...
Ounz to je super kniha...
nolita já ji pak koupim i sobě ![]()
razorblade asi odchází, protože v Brně též likvidují prodejnu. Lidi tam včera stáli frontu na vstup.
Milacek uz ma kde spinkat![]()
Na tu bilou si budu muset zvyknout. Yuz se tesim na prvni hysterak, kdy budu nekde venku hledat "svoje" sedivy kolo. Jen ho musim jinak pojmenovat, Semik se k nemu nehodi, ackoliv on asi bilej dle vseho byl ![]()

Hlavne ho prosimvas tady vsechny "zacarjute", pac jestli mi ho zas nekdo corne, tak uz nastolim dzihad, fakt ![]()
Prodavaci tam ze me uz maji slusnou prdel, za tyhle moje 3 Sumavy uz by byl pomalu karbon ![]()
Lama_z_Lana čáry máry fuk a jízdám na kole po HK
, stýská se mi, co jsem se tam najezdila ![]()
Lama_z_Lana nech Ti slúži veľmi veľa kilometrov, dovezie Ťa všade, kam budeš potrebovať a chcieť a zlodeji ho zďaleka obchádzajú. Kto nepovolaný naň siahne, nech mu ruka odpadne.
Chcete videt tetku v zupanu?
Mi dneska prisly ty tyrkysovy hedvabny saty![]()
razorblade ja bych ti ohrnula rukavy a podle me by to bylo dobry
711990 Ja jsem je zatim dala na raminko a budu o nich premejslet. Maj moc peknou barvu, ktera mi, myslim, jde, ale zaroven hrozne podtrhuje tu zupanovitost. Zatim si je umim predstavit jen nekam hodne navolno k mori. Chjo, cekala jsem od nich vic, ale jsou proste na maly prsa...
razorblade mně taky vadí jen ty rukávy, kdyby šly nějak zkrátit nebo ohrnout tak super
razorblade jedni podobne mam v skrini a este na ne neprisiel cas. Neviem ale mne sa nepozdavaju aj ked farba je krasna.
711990 viktorka_od splavu Jste me zviklaly, tak jsem to ohrnula (jsem puvodme s nima nechtela moc delat kvuli pripadnymu vraceni) a mely jste pravdu, vypada to lip...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.