Pleťový krém a girlfriend džíny v H&m

Pleťový krém a girlfriend džíny v H&m

takže klasika.. šla jsem pro šaty na svatbu kamarádky. přinesla jsem
batoh

tašku

a mokasíny GR

Dadoo konkretne olej nemam vyzkouseny, ale uz dlouho pouzivam od EH cistici balzam a je moc prijemny
nellielovett Mas jiz zkusenost s tim kremem? Tato znacka me zaujala a mam v planu si od nich koupit par veci az mi skonci aktualne pouzivana kosmetika. Mimo jine se mi moc libi jejich obaly ![]()
mnum už jsem měla tu jejich menší verzi. Je hrozně příjemný, super konzistence a krásně voní. Používám na den.
Ulovila jsem stejne saty jako Janulik03 (oranzove COS, na webu uz jsem je nenasla), cimzto dekuji vsem, co je tu tak chvalily, jsou uplne super
Myrtila aj ukazes? Mna nakopla veta ze svedcia fakt vsetkym tak som bola zvedava nic cervene nenosim okrem v praci
Já jsem se měla před tím pleněním na zalando lip poměřit nebo alespoň postavit na vahu. Všechno mi je minimálně o číslo až dve větší. ( Jedna halenka velikosti 42 teda těsná, ale další 38 velka). Prase aby se v tom vyznalo, ani ta velikostní poradna nepomohla. ![]()
nellielovett Dik, ted se na nej tesim o to vic! ![]()
Janulik03 No, fotku asi nepridam :-D Barva mi slusi, je na me jako delana :-) a strih taky dobry, i v sestym mesici, a i dal budou asi vypadat dobre :-) akorat ustrihnu poutka, ta jsou i na muj bezny pas bez bricha moc nizko, budu si je vazat bez nich.
Myrtila jasne ja som putka nechala saty s nimi vyzeraju trochu podkasane a asi aj bez opasku niekedy skusim. Skor v nejakej jesennej verzii uvidim.
Verim ze na tebe vyzeraju super a tedasiesty mesiac v tychto horucavach musi byt narocne
Janulik03 Tak ty ti teda slusi moc..! A super boty k nim. ![]()
Janulik03 saty ti moc slusi a provetrat je urcite musis!
Janulik03 Na me uz jsou s poutky podkasane moc, prece jenom jsem docela mala a k tomu brichu vypadaji lip, kdyz jsou pres prsa spis hladke. Bez pasku jsem je zkousela taky, to bude kdyztak varianta na dny tesne pred porodem ![]()
Janulik03 moc ti slusi.:-)
Janulik03 opravdu ti moc slusi. Ja uz je mam doma taky, neni to ono, prijde mi, ze bych snesla mensi a rozhodne je budu muset nechat zkratit, ale jsou tak prijemne, ze si je necham jen na volny cas.
nellielovett Náhodou nevíš, jestli ty modelčiny boty, jsou taky HM?
Lamicka ja jsem si ty šaty taky zkrátila.Cítím se v tom líp.
Janulik03 já už je mám na cestě ![]()
A ja premejslim, ze si je zitra vezmu na Pompea![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.