jitřenka ja ji tam vidi, furt taky, takze visej na raminku a ja dumam, co s nima :D mne by pomohlo je jednou nekam vytahnout a videla bych, jak se v nich cejtim... ale to uz bych je pak nemohla vratit... no, mam jeste tejden
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade Pavlena potvrzuju, jsou boží, taky je nosím často. A vzor je neškodnej
Pidi kabelku, na mobil, klíče a pár drobností akorát :)

Zu šmarjá, tá je krásna ![]()
![]()
![]()
(Nejdem si kúpiť novú kabelku, nejdem si kúiť novú kabelku, teraz som dostala dve na narodky, nie, nejdem si kúpiť novú kabelku.....)
Čo je to za značku?
slniecko
a taky mě zajímá její původ.
razorbladeV těch šatech vidím jen nemocniční župan buď s dlouhými nebo vyhrnutými rukávy. Ale pořád župan.
(Nejdem si kúpiť novú kabelku, nejdem si kúiť novú kabelku, teraz som dostala dve na narodky
Ukaž!
Lilly_Ku Uz jsou zabaleny na cestu zpatky, otec mi je zejtra zaveze na drop off point (si delam z rodicu kuryry, protoze v Pze si nemam kam nechavat posilat, chudaci seniori
)
barbucha no, "teraz" je v júni, ale tieto:
https://uashmama.com/sk/en/shop/tote-cat/p/otti
jednu tmavosivú a jednu ružovú, lebo sa muž nevedel rozhodnúť.
razorblade Nevím, jestli už o osudu šatů není rozhodnuto, ale aspoň do statistiky: s ohrnutými rukávy menší zlo.
Zu Tu kabelku asi chci!
Sweet Potato ale bacha, prohlídni všeschny fotky, kapsičky má dvě, ty klopy jsou z obou stran. A je to boží měkká kůže a je skvělá na venčení psa ![]()
a popruh není délkově nastavitelný, to by mohlo někomu vadit.
Sweet Potato Diky za statistiku, uz jsou zabaleny, polepeny a zitra frcej zpatky![]()
Ta je opravdu pěkná a taková šikovná velikost (asi bych při rozhodování dopadla stejně jako tvůj muž - mě se líbí všechny barvy)
Zu kabelka je moc pěkná:-) ale nechci jí a nebudu koukat na odkaz
Ty se budou dobře nosit! ![]()
Zu Díky, je moc hezká
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.