razorblade rukavy delaji velky rozdil! Taky je tak nosim, me teda drzi manzeta jen proste vykasana nad loktem, nemusim sofistikovane ohrnovat.
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade normálně bych tomu nevěřila, ale ty rukávy to úplně změnily. Takže místo Vrátit! Říkám To nevypadá vůbec špatně. ![]()
razorblade tak to tie rukavy vylepsili. ![]()
razorblade tak koukám, že to radily i tady
sem ti říkala, že ohrnutý je to fajný ![]()
@Nellilovet Dík za tip na boty, bohužel hlásí vyprodáno. A stejně bych je potřebovala zkusit.
@Nellilovet Dík za tip na boty, bohužel hlásí vyprodáno. A stejně bych je potřebovala zkusit.
jinak mně dneska došly kolektivní červený a potvrzuju, že sluší všem ![]()
To je strašnej rozdíl s těma rukávama, a změna rozhodně k lepšímu!
Barva je hezká. I když mně ses moc líbila i v těch různobarevnejch lněnejch, v těch výraznejch barvách ti to fakt slušelo!
razorblade ty rukavy fakt udelaj obri zmenu! Barva ti slusi a saty taky!
barbucha Ty lneny jsou nejlepsi nakup letosniho leta! Taham je neustale a budu az do jejich rozpadnuti
razorblade Moc pekny s tim ohrnutim.
Si kup ještě jedny, do foroty!
razorblade o jaky lneny jde, prosim pekne..? ![]()
razorblade Uaa, to nevim, to bych myslela, ze me ten vzor sezere, pokud nejsem cernoska... ![]()
Pavlena Je uplne neskodnej![]()
razorblade ve verzi dvě ti ty šaty ohromně sluší a v těch vzorovaných se nám někdy ukaž![]()
Já zkoušela šaty, co tu hrozně slušely tzaziki a vypadala jsem v nich jak mařka![]()
razorblade - jdu proti proudu, verze 2 je o mnoho lepší, ale tetka je tam pořád , ale tak je to o tvém pocitu jak se v nich cítíš.
Pleťový krém
...vyzvednu si ho v pondělí na poště - těším se moc!
(koukám po něm už dlouho, a když jsi napsala, že Ti sedí... A ještě jsem k tomu přidala RMS Elixir

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.