711990 mne se libi ty hodiny, nejak mi to pripomina 60. leta.
Co jste si dnes koupili/y?
Je pro Tondu, takze ehm vlastne pro me k jeho narozkam:D
takhle vypada primo u nas, je to detska stolicka.

Kokoska jo, on ten design je takovy 50.-60.leta. Ty hodiny jsou super, maji takovy jeste vesak.
711990 je boží.
U nás by teda byl do půl dne polepenej vílíma a jednorožcovýma samolepkama. Třpytivejma samozřejmě. :)
bram ja myslim ze nejdriv to schyta pastelkama a pozdejc dojde na samolepky. S tim se holt pocita, no:D
bram a proc ne? Jak ja jsem zavidela kamaradkam, ze si mohly lepit neco na skrine a plakaty na zed!
Kokoska já to nezakazuju, ale u dražších nebo designových kusů občas skřípu zubama :)
711990 Bozi! Ale to je cela Vitra ![]()
jinx je! Ja bych hrozne chtela jeste takovou knihovnu od nich, ale ona je hrozne mrnava:(
711990 ten je krasny a ten koberec tiez.
Kokoska ja som tiez zavidela, nemohli sme mat ani plagaty, jedine obrovskeho kurta cobaina som si v puberte dovolila na stenu a aj to musel byt len prispendleny o tapetu aby sa neznicila. A tie mamine poznamky o chlapovi s namalovanou linkou :D.
Syn uz ma polepenu postel, co je jeho, nech si polepi, on sa ma mo svojej izbe citit dobre.
711990 Kterou?
Mrakoplas koberec je Zara Home a je krasne mekkej! Na nej se bude hezky padat:D
bram mne se dost prici kdyz neco koupim pro dite, tak ho peskovat, ze tohle s tim nesmi delat, takhle se s tim musi zachazet... asi bych nekupovala drazsi a designove kusy vylozene do detskeho pokoje, kde bych to musela hlidat.
711990 To je typicka vitra, taky bych si neco pekneho dokazala slozit.
711990 slon je skvelej :)
711990 Jů ![]()
Kokoska no vždyť já to nějak neřeším. :) Nepeskuju, jen občas duše trpí, když si mé dítě něco přetvoří k obrazu svému a úplně to neodpovídá mému estetickému cítění. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.