moora Na ten som sa včera pozerala! Je veľmi pekný.
Co jste si dnes koupili/y?
moora Moc pěknej :-). A šaty máš teda taky? :-)
Potrefenáhusa Mluvíš mi z duše, už je na dřezu. Lush je fajn, ale asi nakonec skončím u Loccitane a jejich řady verbena. Mě u tohoto mýdla zaujalo, že je na praní prádla. Ale na praní zde byl doporučová "Jelen", že? Ještě ho nemám. A když už jsem byla u praní, hned se mi zachtělo dalšího mýdla, na ruce/tělo. Takový chvilkový popud
.
moora Pěkný nákup
moora oboje veľmi pekné
moora Tak ty mě zajímají moc :-).
whiskas Jelen na prani je super
pred pranim ho pouzivam na limecky od mejkapu nebo treba na svetly kratasy, ktery kolikrat v pase zaspinim od batohu nebo tmavy kosile. Po jelenu je to jak novy![]()
razorblade A máš klasického, nebo ty vylepšené verze - gel/prášek?
moora 999 taky se mi líbily, ale ač mi kupodivu 38 byla dobře přes břicho, podle kterýho se hlavně musím orientovat, tak mi byly malé přes prsa, které nemám žádná, zapínání se mi rozevíralo. A ve 40 mi to bylo velké celé. Tak mám smůlu.
Tak jsem aspoň odešla s Mikino-košilí
edit: a šaty koupené minulý týden za plnou mi teď zlevnili na půlku, uá ![]()
Jennyfor to je klasika. jak to jednou koupíš, už se na to nesmíš dívat
Jennyfor Mikino košile je moc hezká :-).
whiskas Klasickou kostku, jejich prasek nebo gel jsem jikdy nezkousela. Jednou jsem mela jar, krasne vonel, ale moc nepenil, tak jsem nebyla uplne spokojena
moora Pěkné obojí
.
Mě tak štve, že mi mnoho šatů z COS, které se mi zalíbí, je až skoro po kotníky, takže je tam po vyzkoušení smutně nechávám.
razorblade Díky.
999 No, já si nejdřív předevčírem koupila kalhoty:
jak jsem menší než modelka, tak jsou super, pak jsem neměla co k nim, takže dneska tu mikinu a teď mám pocit, že potřebuju ještě boty.
Tomu se říká "indukovaný nákup" a posloupnost položek zarazí až peněženka ![]()
whiskas Ja mám prášok a som spokojná, periem s ním iba biele a posteľné/uteráky. Na gél na tmavé prádlo tu niekto nadával, takže som nekupovala.
Jennyfor Až to zkompletuješ, tak se prosím vyfoť :-).
paktofonika Dobře, vyzkouším i ten
. To bude akce "jelen" :-D.
whiskas Bola som skeptická, mne totiž to pôvodné (neviem ako nové) jadrové mydlo jelen strašne smrdelo, ale to i Lanza a bála som sa, že i prášok bude takto smrdieť. A ono nie, je to príjemná vôňa čistoty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.