Kokoska tak já jsem třeba jako dítě "trpěla", že jsme nálepky po nábytku lepit nesměli a tak jsem si říkala že to moje děti, těm to dovolím.. no jenže ty nálepky se za chvíli odrbou a vypadají hnusně. a jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistila že i po odstranění kolikrát na tom nábytku pak zůstanou stopy. a i když nemáš nic extra designového tak fleky na skříňkách, šuplících.. které tam zůstanou nafurt, i když dítě už dávno zajímají jiné věci než nalepování obrázků po nábytku:-)) to prostě nechceš. já teda jsem ještě z doby kdy nábytek byl víceméně na celý život, nebo aspoň na desítky let... neže se to hned pak vyhodí.
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu podle mě je potřeba zachovat určitou mez, třeba ať lepí na jednu skříňku, někdo třeba i dovoluje malovat na jednu vyhrazenou stěnu. Nebo tu potřebu saturovat jinak.
Nase decka maji olepeny cely pokoj. Babicky malem trefilo, ale mne se to zea vyborny.![]()
Evaeva jojo, já jsem k tomu došla pak taky:-) jen jsem chtěla říct jak se ten původní záměr "nechat dítě ať si ve svém pokoji poničí co chce" může vyvinout
Luna no já jsem si jistá že tvoje děti to lepí vysoce esteticky![]()
ještě mi teda přišlo úchylný, když mýmu ex vadilo věšení plakátů, že se tím poničí zeď, tak to se snad zasádruje, v tom nevidím problém. kdyby chtěli po zdi kreslit, tak bych jim asi taky vyhradila nějakou plochu v dětském pokoji, ale to nějak nebylo potřeba
viktorka_od splavu stejně musíš jednou za čas vymalovat, kór v dětském pokoji, takže plakáty mi taky nepřijdou jako problém.
Proč ne Eva moc hezke saty
711990 ten slon je krasny ![]()
Proč ne Eva pekne saty
Proč ne Eva veľmi pekné šaty
711990 super slon![]()
Proč ne Eva Moc pekne
LadyMary juu! a vyuzil ho?:) to je bozi
711990 Jo, jezdil na něm, jak drak ;-)
LadyMary tak to je super![]()
Teď co s tím mýdlem proti hmyzu
. Je mi líto ho vyhodit, tak možná by se hodilo na úklid ...
normalne se s nim mej ruce třeba v kuchyni, ne? ![]()
já mám rada dětský mejdlo z rossmanna, stojí do 15,-, jejich privátní značka, na obalu je myška
jestli chces něco supervoňavyho, tak lush, ale cena je teda jinde :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.