Potrefenáhusa ten sem kupovala doted a byl super, nevim co me to popadlo![]()
Co jste si dnes koupili/y?
711990 Smrdi to i po vyprani uplne stejne. No nic, zkusim ten prasek a tohle pujde z domu.
711990 No já vidím vzdycky něco novyho a musím to vyzkoušet a většinou to stojí za prd, ty novoty
Jos kdyz ja nechci vyhodit celou tu flasku, ale regulerne se mi z toho navaluje!
Potrefenáhusa jo no
711990 gel smrdi jen v lahvi, strasne, potvrzuji. Ale potrebovala jsem vyprat satek na noseni, ty se pry maji prat v gelu, tak jsem to riskla a bylo to ok.
peru ve vsem moznym (jelen mi smrdi takze v tom ne) bez avivaze ususene pradlo neni citit vubec nijak. je to susickou?
viktorka_od splavu Ne je to zvykem. Mně ariel než sem přešla na jemnější eko prašky a jelinky taky nevadil, teď už to nedam
Ounz no to ne ze mi nevadi, ale necitim zhola nic, jako NIC a troufla bych si rict ze cich mam vcelku v poradku. je fakt ze davam prasku malo, o chlup min nez je predepsana davka a machani navic.
viktorka_od splavu používám Jelena prášek, ale předtím léta Persil a prádlo taky ničím nevonělo. Sušičku nemám. Podle mě je to množstvím, dávám prášku trochu. Někteří lidi tam musej valit neskutečný množství ![]()
Pinot Noir a kdyz pridas to jak moderni pracky setri vodou.. ja kdysi pro miminko s ekzemem tricka jeste po vyprani machala v ruce teplou vodou a prekvapilo me, jaky mnozstvi mydlin z toho jeste slo. od te doby setrim:-))
Pinot Noir Ja dávam necelý poldecový pohár prášku (jeleň), ale boli doby, kedy som dávala plnú takú tu plastovú nádobu, ktorá bola priložená pri klasických práškoch.
Koupila jsem si novy girlfriend jeany. Jako dobry, ale je to ke kotnikum. Ja bych chtela i nejaky normalne dlouhy,dela se to vubec tenhle volnejsi strih? Mam 168cm. A ted jen objednavam, takze bych chtela jit na jistotu.
viktorka_od splavu no tim množstvim je to asi taky a čichem. Já ho mam holt hodně dobrej, cejtila sem mírnej závan i z prádla ze sušičky
Ounz tak jestli citis L ´Eau od Lutense, tak mas cich vybornej![]()
viktorka_od splavu
cejtim!
Pinot Noir taky mam Persil, prasek skoro necitim, ale po gelovych kapslich to voni dost. Po uschnuti uz ale min. Kapsle hazim k jemnemu pradlu, na zbytek pouzivam prasek.
Zuzuli ja to cejtim i z vypranyho a nejhur to smrdi cerstve ze susicky. Btw satek bys nemela.prat ani v Jelenovi, ale idealne nejaky ecover/sonet nebo bez prasku. Udajne to zanasi vlakna nebo co
Kokoska Kapsle nepoužívám, ale snacha ano a připadá mi, že jsou parfemovane až až. Když přijdou k nám, skoro jako by na sebe natáhli tričko čerstvé vytažené z pračky. A suší na balkoně,přesto to nevyčichne
711990 je fakt, ze ja davam malo a susim na vzduchu na balkone. Satek zanaseji sypke prasky a tekuty nesmi obsahovat opticke rozjasnovace, coz jelinek gel splnuje.
Zuzuli tak v tom pripade mi ta militantni satkova pani zbytecne nadavala:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.