Zuzuli Teda ja som vždy myslela, že taká šatka stojí max do 500 korún. Aký je rozdiel napríklad v šatke za dvojku a za 3 a pol?
Co jste si dnes koupili/y?
mnum ta nosici skupina na fb je uplnej brutus, já se tam přihlásila kvůli bazaru do maslova zanosenych satku za skoro puvodni cenu a zatím nejlepší příspěvek byl, ze na dite se nesmi dělat ššš, protože se naneuci vyjadřovat emoce pláčem...
paktofonika Tak třeba v materiálu (hedvábí, vlna, len), ten satek má cca 4,5 metru, takže 500 fakt ne
Uf, ještě že jsem do nošení nepustila, to je další vědecký obor, který je s dítětem třeba vystudovat
. Vyčerpala jsem intelekt studiem výživy, látkových plen a zdravého obouvání (tento obor jsem teda ještě ani nedokončila!). ![]()
Koupila jsem knizku jen podle toho, ze se mi na zadni strane libila kratka anotace. Tak snad to nebude blbina, ma to byt fikce o tom, ze Hitler vyhral valku a jak to bylo dal...

Potrefenáhusa To hej, len ma zarazilo, że sa dá kúpiť bavlnený satek za dvojku a dokonca i pomaly za štvornásobok.
paktofonika tak to je u každého zboží.
paktofonika tak ono je to skoro pet metru kvalitni silne latky, obvykle v komplikovanejsi vazbe. Ja mam dva satky, oba utkane a usite v nemecku, coz jim teda taky pridava na cene oproti tovarne v bangladesi. V metrazi by to nevyslo o moc levneji.
Pinot Noir to áno. Mna to u tej šatky proste zarazilo, ani neviem prečo.
Potrefenáhusa a deti, co jezdi v kocare, maji nizsi iq, diky kteremu si nevsimnou, ze nejsou s mamou, ale v jedouci krabici. Jo, taky jsem se pridala kvuli bazaru, ale obcas nestacim valit oci. Takova moje guilty pleasure ![]()
mnum ja mam sedive nositko didyklick silber. To je dost jednoduche a minimalisticke, ale fakt pohodlne
paktofonika hele klasika, mas tzv high end satky a lowcostaky. Lowcostovy sou vetsinou jak pro lesanu a ty HE najdes i fakt hezky. Ale teda i hnusny:D
Potrefenáhusa ja uz jsem tu skupinu /a take Podpora kojeni/ uz davno prestala sledovat, normalne jsem citila jak mi pri cteni nekterych prispevku klesa iq. Zas jsem tam prodala satek i nositko po prvni dceri (abych si ted mohla poridit nove, ze
)
razorblade tak dej vědět, jak se ti to líbilo, ze bych to taky zkusila. Já dnes za 140,- koupila toto
Zuzuli to je moc hezke, dekuji, ukladam si ![]()
Inak teda s tými šatkami, ok, mala som len nejakú základnú, ale teda predstava, že svoje čisté vyumývané do čistého oblečené bábo zaviniem do niečoho, "do maslova zanoseného"....no nedám ten smajlík, ale viete presne, ktorý mám na mysli...
slniecko ja to mam stejne, zvlast, kdyz mi ho to dite posledni dobou ozira. Jeden satek jsem koupila pres bazar a doma ho hned vyprala v dezinfekci na pradlo od sanitolu, na sedesat
skoncim v satkovem pekle
Já jsem v těhotenským vlákně právě na tu šátkovou skupinu byla odkázána, že se tam dozvím všechno potřebné... no, jako jo, dozvím, ale mezi takovou hromadou sr***k, že na to nemám nervy.
Ja mam par pritelkyn na FB ve skupine ,,Priznani na matersky,, a to jsou panecku prispevky. Bohuzel dost casto ty kolementy mych pritelkyn taky stoji zato!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.