Mela jsem jeden satek, bud jsem mela stesti nebo to neumim posoudit, ale byl uplne luxusni od zacatku az dokonce. Pry se nesetrnym pranim nici struktura a kvalita vlakna, tak jsem se o nej dle rad profi nosicek, spis proto, ze jsem se bala, ze mi z nej mladeznik vypadne. A protoze nelpim na pamatecnich vecech, tak jsem ho prodala. Slzu jsem zatlacila az ve chvili, kdy mi nova majitelka poslala fotku, na ktere bylo z satku usite nositko. To mi bylo lito.
Co jste si dnes koupili/y?
tzaziki aspoň ho fakt užila do mrtě, jak potřebovala
Vilemina Tak jsem precetla 320 stranek a docela dobrej pribeh. Zbytek si necham na zitra do autobusu![]()
razorblade dik za referenci![]()
razorblade dik za referenci![]()
Trošku vás tady čtu a koukám spíš pro inspiraci a teď se sice chci, ale taky dost bojím zeptat, co je do "máslova zanošený" šátek. (Kdo nelátkuje, nešátkuje a nekojí, v podstatě nematkuje)
marieu Já jsem taky strašně zvědavá, co to znamená :D
zelene.oko ja teda ne a doufala jsem ze uz se to nikdy nedozvim
uz jen z toho terminu se mi obraci zaludek
viktorka_od splavu zelene.oko marieu to oceni jen fajnšmekr ![]()

Ok, nastudovala jsem soukromě a zřejmě se nejedná o žádnou nechuťárnu. Nový tuhý šátek se prostě nosí tak dlouho, dokud nezměkne "jako máslo"...cajk. Tak se opět těším na nákupy k inspiraci.
marieu ja myslela, ze je tak spinavy - ze misto bile je maslovy od potu
Candance Tak napadlo mě leccos. Vzhledem k opakovanýmu kontaktu s tímhle typem matek v práci jsem už zažila opravdu hodně.
Nechcete toho nechat? To se neda cist! :))
Ble, jestli se nekdy stanu matkou, budu vozit decko jen v kocarku, nejakyho maslovyho satku bych se nedotkla ani klackem.
razorblade
muzes mit novej!
711990 ani to ne, dik. Mne to satkovani prijde desne lesanovity a celkove smutzig, i kdyz je satek od masla vypranej. Moje generace vyrostla taky jen v kocarech a nemam pocit, ze bychom my nebo nase matky o neco prisli.![]()
razorblade jsem kupovala satek skoro pred dvaceti lety kdy to jeste nebyla moda za dva a pul tisice coz byly pro me velky penize, ale ani na vterinu me nenapadlo, ze bych ho nevyprala aby se neopotreboval![]()
Když mi přišel novej satek, byl fakt tuhej jak prkno, byl na omak jak damaškovej ubrus, ze jsem si rikala, jestli to s tím popisem, ze vhodnej pro začátečníky a pro malý mimina, nepřehnali.ale zmeknul po prvním prani.
ale jsou i šátky, co se musí nosit dyl, aby zmekly
jinak ono je to asi fakt docela umění, ty šátky maj krom různýho materiálu i různý vazby, nesmi to povolit a pronést se ani při neseni tezsiho ditete
ten můj, když ho rozvazu, furt to dite drží, musím ho fakt vymotat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.