marieu ta je zajimava!
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz Tchibo, objednávala jsem úklidový pomůcky a trochu mi ujela ruka.
eM tá je pekná. Je určená na bike, či aj hike?
pecka Hlavně na kolo, potrebuju svrchní neprofukavou vrstvu. A aby zároveň tenká a aspon trochu vodeodolna. Je taková slupička, 130 gramu. Doufám, ze obstojí.
pecka Ja jsem si koupila ve slevach letni boty. Jsou teda uplne obycejne, proto jsem je sem nechtela dat.
Mimochodem...Satek na noseni deti jsem naopak temer nepouzity prodala.![]()

razorblade Tak ono nošení dítěte v šátku/nosítku nutě neznamená, že dotyčná je lesana a tohle nějak extrémně prožívá. Já jsem šátek vyzkoušela a nevyhovovalo mi to, tak jsem používala nosítko a to z čistě praktického důvodu, měla jsem volné ruce na venčení psa a nemusela se tahat s kočárem;-)
Konec OT. Právě jsem si koupila lístky do kina na Šarlatána a už se těším.
LadyMary Šla bych do kina, až bych brečela. Asi budem muset najít paní na hlídání...
marieu my chodime na stridacku....a je to fajn, jen to cekani, nez si o tom budem moci popovidat!:)
Zní to dobře, ale my chodíme na střídačku do práce do večera a ještě žijem na venkově. Myslím, že v sezóně A/W 2020 proběhne výběrový řízení na babysitting. Dost o dětech. Valte sem svoje nákupy pro potěchu oka.
pecka Ja som kúpila psom postroje ![]()

Kokoska ten je krásnej!
Ava nekriticky si myslim, ze mi tahle barva slusi ![]()
Kokoska věřím, že jo, a je krásná.
Kokoska barva moc pekna. Co to je za materiál? Působí to chlupate ![]()
Kokoska taky se mi moc libi, jakou velikost jste si koupila? Me se z obrazku zda ze o cislo mensi by byla lepsi, ale muze to klamat.
eM Je to vlna, takova ta lehounce plstnata.
Antje zacala jsem na M a skoncila u xs a to fakt nejsem zadny drobecek s plochym hrudnikem, svetr je hodne siroky. Jsem mala, takze ho mam dlouhy jako na fotce.
Kokoska moc dekuji, je nadherny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.