Kabát. Moje - možná trochu divná vlastnost - pořizovat si věci ve více barvách :-) Mám už tenhle světlý, teď jsem neodolala tmavě modrému - zvlášt když byl už jen v mé velikosti a za 50% Je super, kvalitní materiál i pečlivé zpracování.

Kabát. Moje - možná trochu divná vlastnost - pořizovat si věci ve více barvách :-) Mám už tenhle světlý, teď jsem neodolala tmavě modrému - zvlášt když byl už jen v mé velikosti a za 50% Je super, kvalitní materiál i pečlivé zpracování.

ja jsem NAKED zakoupila po smrsti chvaly jeste na MP a moc odvazana tedy nejsem. bez baze mi nedrzi a hrnou se na vicku do takovych tech carek a s UD bazi, co poslali jako vzorek, to neni o moc lepsi. jeste docela jdou s bazi z DM. ale znovu do nich nepujdu, predtim jsem mela Isadoru a drzela lip. ale mozna mam vadne oci, ja jsem spokojena s malokterymi stiny.
ja tiež nie som z nich veľmi nadšená. Mne hlavne vadí, že pri nanášaní dosť opadávajú. Bázu používam stále, takže neviem posúdiť, aké sú bez bázy, ale znova by som si ich nekúpila.
T s kupovaním vecí v rôznych farbách mám tiež. Keď mi už niečo konečne sadne, tak si z toho kúpim viac kusov v rozličných farbách, v základných biela, čierna, sivá, béžová aj po 2 (no, to sa samozrejme netýka väčších vecí, skôr tričiek a podobne, dva kabáty v jednej farbe by som asi nekupovala).
Nádhernej. Ten jsem tedy v COS nějak přehlédla. ![]()
V tých čo mám sú, to ma nenapadlo. Čo som tak pozerala tk v každej palete sú. Tak z rýchlika by som ešte doporučila Inglot. Tam si môžeš vyskladať vlastnú paletku len toho čo budete používať. Cenovo sa neorientujem. Ale v Inglote sú milý a radi poradia, výber tieňov je tiež super. Skús zájsť tam. Z toho čo je dostupné v sephore by ešte stáli za reč tiene Too faced. Natural Matte je paleta neutrálnych len matných tieňov. Cenovo asi ako UD, kvalita oveľa lepšia. Len neviem či sa dá táto konkrétna zohnať v Sephore.
Nevyžádaná rada-běž kouknout do mac jsem s jejich stínama docela spokojená, s bází drží pěkně.nemají paletky ale myslím, jen jednotlivy..
paletky maji
http://www.maccosmetics.com/products/13835/Products/Makeup/Eyes/Eye-Palettes-Kits
nemam teda osobni zkusenost, ale jak jsem ted shledla nekolik americkych youtuberek s tematem nejlepsi kosmetika roku 2016, pejou chvalu na tartelette in bloom paletku, tak na ni zkuste taky kuknout
No vyzerá super, ja som na ňu tiež videla samu chválu. Len ta dostupnost
Ja by som veľmi veľmi chcela túto.

No tak dokonce maj..
Jo, tak to máme stejná víčka, taky trpím na slívání stínů do záhybů. Mám bázi z Inglotu, ta je vážně skvělá, akorát stíny mám mizerné, ze Sephory z té jejich privátní řady, nemají vůbec výdrž.
Děkuju moc všem za tipy, nejvíc se mi teda líbí tartalettka
, ale rozhodnu se asi mezi MAC a Inglotem.
Krasny
Sukně z Espritu a podprsenka Cleo Morgan.
A pak ještě body, ale to je mi malé. Neobléknu ho přes stehna. Tak kdybyste ho některá chtěla. Radši ho prodám, než abych ho posílala zpět. Velikost UK 30E.
Co jsem si dnes nekoupila
, ale už má aspoň dušička pokoj ![]()
Takhle mi slušely...ale zepředu to byla na hrudníku moc velká plocha, potřebovala bych jinačí výstřih. Achjo, tak zas nejsem kolektivní...

Takhle z boku ale dobrý
opravdu by to nešlo?
Ale tady na té fotce vypadáš úžasně! Je pravda, že když jsem zkoušela ty zelené, taky bych brala trochu větší výstřih. Nějaký šperk (náhrdelník) by to nevyřešil? Ta barva i fazóna ti jdou úžasně.
Vždyť Vám moc sluší! Nespravil by to třeba nějaký šperk, když nechcete velkou plochu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.