Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 11:17

Kabát. Moje - možná trochu divná vlastnost - pořizovat si věci ve více barvách :-)  Mám už tenhle světlý, teď jsem neodolala tmavě modrému - zvlášt když byl už jen v mé velikosti a za 50%  Je super, kvalitní materiál i pečlivé zpracování.

Offline continuity
43085 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 11:43
Reakce na dzizisketa:

ja jsem NAKED zakoupila po smrsti chvaly jeste na MP a moc odvazana tedy nejsem. bez baze mi nedrzi a hrnou se na vicku do takovych tech carek a s UD bazi, co poslali jako vzorek, to neni o moc lepsi. jeste docela jdou s bazi z DM. ale znovu do nich nepujdu, predtim jsem mela Isadoru a drzela lip. ale mozna mam vadne oci, ja jsem spokojena s malokterymi stiny.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 12:03
Reakce na dzizisketa:

ja tiež nie som z nich veľmi nadšená. Mne hlavne vadí, že pri nanášaní dosť opadávajú. Bázu používam stále, takže neviem posúdiť, aké sú bez bázy, ale znova by som si ich nekúpila.

Offline slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 12:11
Reakce na Tulipe:

T s kupovaním vecí v rôznych farbách mám tiež. Keď mi už niečo konečne sadne, tak si z toho kúpim viac kusov v rozličných farbách, v základných biela, čierna, sivá, béžová aj po 2 (no, to sa samozrejme netýka väčších vecí, skôr tričiek a podobne, dva kabáty v jednej farbe by som asi nekupovala).

Online whiskas
21072 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 12:24
Reakce na Tulipe:

Nádhernej. Ten jsem tedy v COS nějak přehlédla. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 12:30
Reakce na dzizisketa:

V tých čo mám sú, to ma nenapadlo. Čo som tak pozerala tk v každej palete sú. Tak z rýchlika by som ešte doporučila Inglot. Tam si môžeš vyskladať vlastnú paletku len toho čo budete používať. Cenovo sa neorientujem. Ale v Inglote sú milý a radi poradia, výber tieňov je tiež super. Skús zájsť tam. Z toho čo je dostupné v sephore by ešte stáli za reč tiene Too faced. Natural Matte je paleta neutrálnych len matných tieňov. Cenovo asi ako UD, kvalita oveľa lepšia. Len neviem či sa dá táto konkrétna zohnať v Sephore. 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 12:54
Reakce na dzizisketa:

Nevyžádaná rada-běž kouknout do mac jsem s jejich stínama docela spokojená, s bází drží pěkně.nemají paletky ale myslím, jen jednotlivy..

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 13:07
Reakce na Tulipe:

Kábat je krásný.

Já takto nakupuji také, i boty. 

Offline baltik
4980 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 13:26
Reakce na dzizisketa:

nemam teda osobni zkusenost, ale jak jsem ted shledla nekolik americkych youtuberek s tematem nejlepsi kosmetika roku 2016, pejou chvalu na tartelette in bloom paletku, tak na ni zkuste taky kuknout

http://tartecosmetics.com/tarte-item-tartelette-in-bloom

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 13:30
Reakce na baltik:

No vyzerá super, ja som na ňu tiež videla samu chválu. Len ta dostupnost

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 13:33

Ja by som veľmi veľmi chcela túto. 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 13:37
Reakce na baltik:

No tak dokonce maj..

Offline dzizisketa
8958 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 13:48
Reakce na continuity:

Jo, tak to máme stejná víčka, taky trpím na slívání stínů do záhybů. Mám bázi z Inglotu, ta je vážně skvělá, akorát stíny mám mizerné, ze Sephory z té jejich privátní řady, nemají vůbec výdrž.

Děkuju moc všem za tipy, nejvíc se mi teda líbí tartalettka , ale rozhodnu se asi mezi MAC a Inglotem.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 18:18
Reakce na Tulipe:

Krasny 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 18:48

Sukně z Espritu a podprsenka Cleo Morgan.

A pak ještě body, ale to je mi malé. Neobléknu ho přes stehna. Tak kdybyste ho některá chtěla. Radši ho prodám, než abych ho posílala zpět. Velikost UK 30E.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 19:28

Co jsem si dnes nekoupila, ale už má aspoň dušička pokoj 

Takhle mi slušely...ale zepředu to byla na hrudníku moc velká plocha, potřebovala bych jinačí výstřih. Achjo, tak zas nejsem kolektivní...

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 19:31
Reakce na Jehelníček:

Takhle z boku ale dobrý  opravdu by to nešlo?

Online Sweet Potato
40353 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 19:32
Reakce na Jehelníček:

Ale tady na té fotce vypadáš úžasně! Je pravda, že když jsem zkoušela ty zelené, taky bych brala trochu větší výstřih. Nějaký šperk (náhrdelník) by to nevyřešil? Ta barva i fazóna ti jdou úžasně.

Online nonemy
2675 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 19:33
Reakce na Jehelníček:

Vždyť Vám moc sluší! Nespravil by to třeba nějaký šperk, když nechcete velkou plochu?