No ty konkretni vinove, ty nemam (zatim :D), ale obecne jsou mi boty Solo Femme hodne pohodlne, ty co mam ja, tak za ty penize je to slusna kvalita, netlaci me a nedrou a jsou dobre vyvazene, neboli me z nich nohy. Taky chodim od brzkeho jara do pozdniho podzimu dost na boso. No Prada to neni, zejo, ale fakt si myslim, ze by mohly byt uplne v pohode. A jsou moc pekne. :)
Co jste si dnes koupili/y?
Děkuju. Prady jsem na noze nikdy neměla, tak to neporovnám
. Mívám štěstí i u Bati, Lasocki atp., ale myslím, že některé značky mají prostě převahu tvrdých bot, tam mířil můj dotaz. Tak je risknu, protože z fotky vypadají opravdu pohodlně, třeba mě mile překvapí. A bude to změna v mém černém repertoáru.
Podlehla jsem COS mánii. V pátek jsem se tam šla jen tak mrknout, protože mi připadalo, že přesně tenhle typ oblečení mi nebude slušet a takhle to dopadlo:
Tričko:

Nušnice:

No a jen tak ze zvědavosti jsem si vyzkoušela kolektivní šaty. A už nebylo cesty zpět. Jelikož neměli mou velikost, musela jsem je objednat v eshopu. Navíc dnes byly ještě o něco levnější, místo 30% slevy celých 50 %. Musím říct, že ty šaty jsou strašně pohodlné a střih je velmi lichotivý. A ten materiál!! Nevím, kam je na mateřské budu nosit, ale vím, že se na ně budu chodit pravidelně dívat do skříně.

saty Ti moc slusi.![]()
parada,cerveny svetr,cerne kalhoty Ti seknou.:-)
Paráda, těším se na foto! ![]()
Děkuji. Červenou jsem na sobě neměla snad sto let.
Čeho? Jako mě? No to asi ne, já jsem plachá :))
no,a to je skoda.;-)
ty saty jsou pekne a paze mi pripadaji tez pekne, pohoda
whiskas hezky nakup, slusi ti to. A jak nekdo psal, taky me nepadlo, ze by ti slusely trochu kratsi vlasy.
jinx Děkuji. O zkrácení vlasů uvažuji již nějakou dobu, ale nějak jsem nenašla odvahu k radikální změně, jen o tom melu. Přemýšlela jsem o mikádu cca pod bradu. A také kam jít na střih, že? Mám ráda svoji kadeřnici, ale jak už mě zná, tak se do změn moc nehrne a ..., no prostě na radikální střih bych šla raději jinam. Hlavně bych chtěla účes, který se lépe udržuje, jak tady někdo zmiňoval, takový ten francouzský styl, který vypadá ležérně a nemusí jej člověk ráno hodinu tvořit. Navíc mám poměrně jemné vlasy, takže si nemohu vymyslet jakýkoli účes.
ja som tiež išla takto k svojej dlhoročnej kaderníčke a kamarátke s tým, že z dlhých vlasov chcem bob. No čo vám poviem, dohadovali sme sa asi polhodinu, či to má vážne ustrihnúť
Bála sa, že sa s ňou prestanem kamarátiť, keď oľutujem toto rozhodnutie a budem naštvaná, že ma neodhovorila. Neoľutovala som nikdy, kratšie vlasy sú super :-)
Šaty sú krásne. Čo to chcete robiť s pažami??????
Paráda. Fakt krásne.
Cvičit, cvičit. Po rok trvajících potížích s ramenem jsem jak komár. Samozřejmě jsem vybrala ten nejlichotivější záběr![]()
Přicházím se žádostí o konzultaci: Urban Decay paletky NAKED - vyplatí se za ty peníze? (Nesmějte se, byla by to nejdražší kosmetická věc, co bych měla
)
Ja ji mam a pouzivam ji asi nejcasteji ze vsech stinu, odstiny slusive, na jemne denni liceni idealni. S podkladovou bazi dobre drzi. Vydrzi dlouho.
Podľa vlastnej skúsenosti slabý priemer. Mala som paletku Naked 2 basics(6 chladných odtieňov). Mala som s ňou problém niečo vytvoriť. Svetlejšie tiene slabo pigmentované, osýpali sa mi no a bez bázy mi vôbec nedržali. Teoreticky by to bola super paletka na denné nosenie, ale kvalita ma neoslovila. Teraz mám 2 paletky Zoeva a to sú kvalitné napigmentované tiene, a paletka 10 stojí ešte menej ako paletka UD basics. Určite lepšie sú aj paletky The balm. Výhoda u UD je dostupnosť.
Ale ja snívam o Lorac Pro, to sú naj naj tiene ktoré by som veľmi chcela, takže ak by mi ich chcel niekto z US poslať ![]()
Hm, tak babo raď
Můžu se ještě zeptat, v paletce Zoeva jsou ty stíny se shimmerem? Na fotkách se mi zdá, že některé jo, a já bych raději všechny matné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.