Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline LennH
158 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:09
Reakce na whiskas:

No ty konkretni vinove, ty nemam (zatim :D), ale obecne jsou mi boty Solo Femme hodne pohodlne, ty co mam ja, tak za ty penize je to slusna kvalita, netlaci me a nedrou a jsou dobre vyvazene, neboli me z nich nohy. Taky chodim od brzkeho jara do pozdniho podzimu dost na boso. No Prada to neni, zejo, ale fakt si myslim, ze by mohly byt uplne v pohode. A jsou moc pekne. :) 

Offline whiskas
21066 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:14
Reakce na LennH:

Děkuju. Prady jsem na noze nikdy neměla, tak to neporovnám . Mívám štěstí i u Bati, Lasocki atp., ale myslím, že některé značky mají prostě převahu tvrdých bot, tam mířil můj dotaz. Tak je risknu, protože z fotky vypadají opravdu pohodlně, třeba mě mile překvapí. A bude to změna v mém černém repertoáru. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:19

Podlehla jsem COS mánii. V pátek jsem se tam šla jen tak mrknout, protože mi připadalo, že přesně tenhle typ oblečení mi nebude slušet a takhle to dopadlo:

Tričko:

Nušnice:

No a jen tak ze zvědavosti jsem si vyzkoušela kolektivní šaty. A už nebylo cesty zpět. Jelikož neměli mou velikost, musela jsem je objednat v eshopu. Navíc dnes byly ještě o něco levnější, místo 30% slevy celých 50 %. Musím říct, že ty šaty jsou strašně pohodlné a střih je velmi lichotivý. A ten materiál!! Nevím, kam je na mateřské budu nosit, ale vím, že se na ně budu chodit pravidelně dívat do skříně. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:41
Reakce na Sweet Potato:

saty Ti moc slusi.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:43
Reakce na whiskas:

parada,cerveny svetr,cerne kalhoty Ti seknou.:-)

Offline whiskas
21066 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:58
Reakce na bram:

Paráda, těším se na foto! 

Offline whiskas
21066 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 22:59
Reakce na Zarinya:

Děkuji. Červenou jsem na sobě neměla snad sto let. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 23:00
Reakce na whiskas:

Čeho? Jako mě? No to asi ne, já jsem plachá :))

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. ledna 2017 23:06
Reakce na whiskas:

no,a to je skoda.;-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 05:42
Reakce na Sweet Potato:

ty saty jsou pekne a paze mi pripadaji tez pekne, pohoda 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 05:43

whiskas  hezky nakup, slusi ti to. A jak nekdo psal, taky me nepadlo, ze by ti slusely trochu kratsi vlasy. 

Offline whiskas
21066 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 07:44
Reakce na Dadoo:

jinx Děkuji. O zkrácení vlasů uvažuji již nějakou dobu, ale nějak jsem nenašla odvahu k radikální změně, jen o tom melu. Přemýšlela jsem o mikádu cca pod bradu. A také kam jít na střih, že? Mám ráda svoji kadeřnici, ale jak už mě zná, tak se do změn moc nehrne a ..., no prostě na radikální střih bych šla raději jinam. Hlavně bych chtěla účes, který se lépe udržuje, jak tady někdo zmiňoval, takový ten francouzský styl, který vypadá ležérně a nemusí jej člověk ráno hodinu tvořit. Navíc mám poměrně jemné vlasy, takže si nemohu vymyslet jakýkoli účes. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 08:12
Reakce na whiskas:

ja som tiež išla takto k svojej dlhoročnej kaderníčke a kamarátke s tým, že z dlhých vlasov chcem bob. No čo vám poviem, dohadovali sme sa asi polhodinu, či to má vážne ustrihnúť  Bála sa, že sa s ňou prestanem kamarátiť, keď oľutujem toto rozhodnutie a budem naštvaná, že ma neodhovorila. Neoľutovala som nikdy, kratšie vlasy sú super :-)

Offline Janulik03
20250 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 08:47
Reakce na Sweet Potato:

Šaty sú krásne. Čo to chcete robiť s pažami??????

Offline Janulik03
20250 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 08:49
Reakce na whiskas:

Paráda. Fakt krásne. 

Offline Sweet Potato
40350 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 08:55
Reakce na Janulik03:

Cvičit, cvičit. Po rok trvajících potížích s ramenem jsem jak komár. Samozřejmě jsem vybrala ten nejlichotivější záběr

Online dzizisketa
8958 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 09:15

Přicházím se žádostí o konzultaci: Urban Decay paletky NAKED - vyplatí se za ty peníze? (Nesmějte se, byla by to nejdražší kosmetická věc, co bych měla )

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 10:34
Reakce na dzizisketa:

Ja ji mam a pouzivam ji asi nejcasteji ze vsech stinu, odstiny slusive, na jemne denni liceni idealni. S podkladovou bazi dobre drzi. Vydrzi dlouho. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 10:38
Reakce na dzizisketa:

Podľa vlastnej skúsenosti slabý priemer. Mala som paletku Naked 2 basics(6 chladných odtieňov). Mala som s ňou problém niečo vytvoriť. Svetlejšie tiene slabo pigmentované, osýpali sa mi no a bez bázy mi vôbec nedržali. Teoreticky by to bola super paletka na denné nosenie, ale kvalita ma neoslovila. Teraz mám 2 paletky Zoeva a to sú kvalitné napigmentované tiene, a paletka 10 stojí ešte menej ako paletka UD basics. Určite lepšie sú aj paletky The balm. Výhoda u UD je dostupnosť.

Ale ja snívam o Lorac Pro, to sú naj naj tiene ktoré by som veľmi chcela, takže ak by mi ich chcel niekto z US poslať 

Online dzizisketa
8958 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 11:13
Reakce na paktofonika:

Hm, tak babo raď Můžu se ještě zeptat, v paletce Zoeva jsou ty stíny se shimmerem? Na fotkách se mi zdá, že některé jo, a já bych raději všechny matné.