Leda, že bych pořách chodila bokem ![]()
Jsem docela smutná z toho, ta barva je přesně pro mě a materiál krásnej...ale fakt to nešlo, i jsem se vrátila, znovu svlíkla, znovu zkusila...
Já na sobě nic nesnesu, z náhrdelníku a spol. bych zešílela :-)
Leda, že bych pořách chodila bokem ![]()
Jsem docela smutná z toho, ta barva je přesně pro mě a materiál krásnej...ale fakt to nešlo, i jsem se vrátila, znovu svlíkla, znovu zkusila...
Já na sobě nic nesnesu, z náhrdelníku a spol. bych zešílela :-)
A nemáš fotku i zepředu? Ať tě můžeme přemlouvat. Sííím.
Použitelnou ne, moc mi to focení nešlo a venku fronta na kabinku :-)
Ale měla jsem s sebou dceru, a shodly jsme se.
Nebylo to prostě takový to JO!
Njn, myslela jsem, že se vyhnu šití![]()
A moc děkuju!
Mne to prijde výborný, krasne padnou.
a nepomohla by třeba jiná podprsenka? na té fotce to vypadá úchvatně...
měla jsem povolený ramínka, na druhý zkoušení už jsem to napravila. Šaty stojí tři a půl tisíce, to zas není tak málo, když se necítím úplně super v nich.
Za úchvatně děkuju, to ta polívková dieta![]()
Bola mi odporucana Zoeva kvoli vydrzi.Uprednostnujem vsak matne tiene,moc by som ju nevyuzila.Tato matna vyzera dobre,dakujem za tip-poslem poziadavku priatelovej sestre na narodeninovy darcek ![]()
Saty vyzeraju na Vas z boku skvele.Pravda je,zial,ta,ze ak tam nebol ten tzv.wau efekt a necitila ste sa vo svojej kozi,zbytocne by viseli v skrini.
Děkuju!
Jsem poučená a pro případné příští zveřejňování se vyfotím pořádně i zepředu :-)
Skoda přeškoda. Mně zatím v těch šatech spadla čelist akorát z Mulen. A teď z tebe, snad i ta horní!
No Zoeva sú podľa mňa veľmi nedocenene. Veľmi dobrá kvalita porovnateľná s oveľa drahšími. Štetce tiež na jednotku. Mam asi rok a ešte mi nevypadol ani jeden vlas. A matnu myslíš tu lorac pro? Ta je super. Skúšala som ju raz u známej. Bohužiaľ nemám nikoho v US kto by mi ju doviezol. ![]()
A mam nerva, niekto mi vyfukol bomber v Cos. Aká je možnosť ze doplnia veľkosti?
No právě, Mulen nasadila laťku příšerně vysoko!![]()
A já věřím dceři, šla se mnou, že budu mít radost z šatů, vyloženě jsme je šly koupit.
edit: fotka smazána :-)
jasně to chápu. kdepak, já si pamatuju foto před dietou nebo prostě před delším časem a bylo to to stejný (až na ty šaty:-)
edit - k té druhé fotce: mně to vůbec nepřipadá špatný, jen vidím že už nejsi slovy mého muže žádnej křupavej salátek;-) to fakt nemá být urážka, prostě postava dospělé ženy. jako mulen prostě dieta nedieta už vypadat nebudeme...
Ach jo, tie sú pekné. Škoda že som trpaslík :(
Právě jsem si ty vínové boty objednala. A ještě jsem přihodila jedny placatky od GR, až se jako jaro zeptá, co jsem dělala v zimě, abych jen trapně nemlčela
https://www.eobuv.cz/lordsy-gino-rossi-alba-dwh060-s48-0600-9900-0-99.html
Saty vyzeraju na Vas z boku skvele.Pravda je,zial,ta,ze ak tam nebol ten tzv.wau efekt a necitila ste sa vo svojej kozi,zbytocne by viseli v skrini.
jj, tak to je. Mne se na te fotce taky zdaji dost dobre, ale neni to nic platne, kdyz si to nebude myslet i Jehelníček . Budou ji pravdepodobne viset zbytecne ve skrini a bude se na ne jen prasit. V tom pripade je lepsi, ze je nekoupila. Ja to tak delam, proste pravidlo - 100% spokojenost nebo nekupuju.
Viem,ze Zoeva je dobra.Sesternica ako vizazistka pouziva na licenie nielen stetce,ale i spominane paletky a ine.A ano,myslela som Lorac Pro-vyzera dobre,takze idem si 'podat objednavku' ![]()
No jestli jsi doufala, že omdlím hrůzou, tak máš smůlu.
Ale když jsi s sebou měla poradkyni, už ani nedutám.
když ony dcery jsou superkritické
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.