Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:00

Tak je to tam  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:02
Reakce na whiskas:

Musím Vám napísať ohľadom COS, lebo ste tu párkrát písala že Vám nešiel Checkout. Tak ja som čakala celý večer či mi nenaskladnia ten bomber a teraz sa mi ušiel jeden kus. Rýchlo do košíka a nešiel mi dať Checkout, ani odhlásenej ani prihlásenej. Som taká smutná bola z toho, hneď som si spomenula na Vás, no a priateľ vraví že však skús iný prehliadač. Tak som skúsila Explorer a ono to šlo. Neviem prečo mi Opera robí problém. Tak nabudúce skúste cez iný prehliadač možno to pôjde. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:03
Reakce na paktofonika:

Skvely nakup-tesim sa na foto vo vedlajsom vlakne 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:06
Reakce na pecka:

Bolo to o nervy ale podarilo sa. Som sa hecla a nekúpila čierny ale khaki 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:07
Reakce na paktofonika:

Ach jo, tie sú pekné. Škoda že som trpaslík :(

jdete je vyzkouset.;-)

Ja ty saty miluju od doby co je myslim uplne poprve dala na mp jinx(jeste tu letni variantu bez rukavu)

A v pondeli uz neodolala a sla vyzkouset.Delka byla v pohode a mam jen 155cm,to vy mate urcite vic.

Zkousela sem ty olivove zelene a to neni uplne moje barva,trosku pnuly v ramenouch jinak super takze cekam az dostanou tu letni variantu a budou moje.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:11
Reakce na paktofonika:

Khaki je super.Podla mna sa dobre kombinuje a s ciernou bude dobra.Treba trosku farby 

Offline Sweet Potato
40353 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:11

když ony dcery jsou superkritické

To mi povídej

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:28
Reakce na Zarinya:

No ja už som to písala ja mam dlhy trup a krátke nohy takže šaty s prede lom v pase by som musela skúsiť. A ze som z cos ešte nič nemala tak som nechcela riskovať tie šaty. Ale asi teraz nezaspim kvôli nim. Ramená mam úzke takže s tým by problém nebol. Meriam 164. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. ledna 2017 22:32
Reakce na paktofonika:

Ja skoro rok odolavala,rikala si budou dlouhe a byla sem prijemne prekvapena.Dobra zprava je,ze prodavacka rikala,ze tu letni variantu urcite dostanou.

Offline 0zero7
11892 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 00:13
Reakce na paktofonika:

No ja už som to písala ja mam dlhy trup a krátke nohy takže šaty s prede lom v pase by som musela skúsiť. A ze som z cos ešte nič nemala tak som nechcela riskovať tie šaty. Ale asi teraz nezaspim kvôli nim. Ramená mam úzke takže s tým by problém nebol. Meriam 164. 

To kecas jako!!164?? to mas o 1cm vic nez ja vecer, rano stejne haha

Vypadas desne vyssi na fotkach.

Jinak to vsem desne slusi! whiskas dobre ty, i sukne v jinym vlakne super, tak uz toho nech furt.

A chci taky COS tady zadnej neni! To je bordel, i kdyz na mou postavu to moc asi neni, chjo.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 05:48
Reakce na 0zero7:

Haha, že ráno stejne :D

Ty vyzeráš tiež vyššia na fotkách. Teda ja si nesťažujem, ja mám svoju výšku rada. Len niekedy v prípade midi šiat a sukní a nohavíc by to chcelo byť vyššia. 

A fakt ma trochu štve Cos, že to fotí na modelkách s výškou 180. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 06:36

jak vas tady ctu, tak snad dneska do cosu taky vyrazim, kdyz uz budu v pze:D jen se obavam, ze si tam akorat zkazim naladu:D

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 07:05

Ta fotka, co si pamatujete, ta už byla taky v průběhu diety, teda spíš jinýho jídelního režimu.

Zhubla jsem od září 1,5 velikosti a mám radost, konečně jsem ze zkušební kabinky nevylezla s chutí se zahrabat sto metrů pod zem! 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 07:07
Reakce na paktofonika:

Super!  

Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 08:58
Reakce na Jehelníček:

Škoda, škoda těch šatů. Ale třeba byste se cítila lépe v té letní verzi bez rukávů. 

Jinak taky už nejsem bohužel křupavý salátek (super výraz ) Možná lehce zavadlý ? 

Edit. Né závažný.. Ty pitomé automatické opravy

Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 09:23

Bílý kožíšek z Orsay. Je objednaný, tak ještě nevím. Kdyby to byl velký úlet, nechám ho v prodejně. Myslela jsem, že by mohl být  fajn k černočernému outfitu. A že by mi trochu pomohl s mým unaveným zimním obličejem

edit: pokus o zmenšení obří fotky

Online nonemy
2675 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 10:31
Reakce na Kokoska:

Ty lordsy GR jsou krásné. Můžete sem potom prosím napsat, zda jsou pohodlné (nebo se jeví, že by mohly být po rozchození)? ;)

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 10:34

"křupavý salátek" je skvělý výraz  Jehelníček jsem bohužel nestihla, takže nemůžu soudit, ovšem já jsem si zrovna dneska při pohledu do zrcadla říkala, že vypadám (slovy vašeho muže) jako salátek spařený vroucí vodou 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 10:43
Reakce na razorblade:

Pozor, je to nebezpečné :) Ty věci vypadají na první pohled jinak, tak nějak zvláštně, ale doporučuji vyzkoušet všechno, co vás nějak zaujme, byť to nebude váš obvyklý střih. Možná budete příjemně překvapena :) Doporučuji prohlédnout i bižu, tam jsou taky super kousky.

Offline Kokoska
34934 příspěvků moje polička 20. ledna 2017 10:50
Reakce na nonemy:

Dám vědět. Mám od GR jedny lodičky na podpatku asi 8,5 cm a jsou překvapivě pohodlné, tak doufám v totéž.