Tak je to tam

Tak je to tam

Musím Vám napísať ohľadom COS, lebo ste tu párkrát písala že Vám nešiel Checkout. Tak ja som čakala celý večer či mi nenaskladnia ten bomber a teraz sa mi ušiel jeden kus. Rýchlo do košíka a nešiel mi dať Checkout, ani odhlásenej ani prihlásenej. Som taká smutná bola z toho, hneď som si spomenula na Vás, no a priateľ vraví že však skús iný prehliadač. Tak som skúsila Explorer a ono to šlo. Neviem prečo mi Opera robí problém. Tak nabudúce skúste cez iný prehliadač možno to pôjde. ![]()
Skvely nakup-tesim sa na foto vo vedlajsom vlakne ![]()
Bolo to o nervy ale podarilo sa. Som sa hecla a nekúpila čierny ale khaki ![]()
Ach jo, tie sú pekné. Škoda že som trpaslík :(
jdete je vyzkouset.;-)
Ja ty saty miluju od doby co je myslim uplne poprve dala na mp jinx(jeste tu letni variantu bez rukavu)
A v pondeli uz neodolala a sla vyzkouset.Delka byla v pohode a mam jen 155cm,to vy mate urcite vic.
Zkousela sem ty olivove zelene a to neni uplne moje barva,trosku pnuly v ramenouch jinak super takze cekam az dostanou tu letni variantu a budou moje.
Khaki je super.Podla mna sa dobre kombinuje a s ciernou bude dobra.Treba trosku farby ![]()
když ony dcery jsou superkritické
To mi povídej![]()
No ja už som to písala ja mam dlhy trup a krátke nohy takže šaty s prede lom v pase by som musela skúsiť. A ze som z cos ešte nič nemala tak som nechcela riskovať tie šaty. Ale asi teraz nezaspim kvôli nim. Ramená mam úzke takže s tým by problém nebol. Meriam 164. ![]()
![]()
![]()
Ja skoro rok odolavala,rikala si budou dlouhe a byla sem prijemne prekvapena.Dobra zprava je,ze prodavacka rikala,ze tu letni variantu urcite dostanou.
No ja už som to písala ja mam dlhy trup a krátke nohy takže šaty s prede lom v pase by som musela skúsiť. A ze som z cos ešte nič nemala tak som nechcela riskovať tie šaty. Ale asi teraz nezaspim kvôli nim. Ramená mam úzke takže s tým by problém nebol. Meriam 164. ![]()
![]()
To kecas jako!!164?? to mas o 1cm vic nez ja vecer, rano stejne haha
Vypadas desne vyssi na fotkach.
Jinak to vsem desne slusi! whiskas dobre ty, i sukne v jinym vlakne super, tak uz toho nech furt.
A chci taky COS tady zadnej neni! To je bordel, i kdyz na mou postavu to moc asi neni, chjo.
Haha, že ráno stejne :D
Ty vyzeráš tiež vyššia na fotkách. Teda ja si nesťažujem, ja mám svoju výšku rada. Len niekedy v prípade midi šiat a sukní a nohavíc by to chcelo byť vyššia.
A fakt ma trochu štve Cos, že to fotí na modelkách s výškou 180.
jak vas tady ctu, tak snad dneska do cosu taky vyrazim, kdyz uz budu v pze:D jen se obavam, ze si tam akorat zkazim naladu:D
Ta fotka, co si pamatujete, ta už byla taky v průběhu diety, teda spíš jinýho jídelního režimu.
Zhubla jsem od září 1,5 velikosti a mám radost, konečně jsem ze zkušební kabinky nevylezla s chutí se zahrabat sto metrů pod zem!
![]()
Super!
Škoda, škoda těch šatů. Ale třeba byste se cítila lépe v té letní verzi bez rukávů.
Jinak taky už nejsem bohužel křupavý salátek (super výraz ) Možná lehce zavadlý ? ![]()
Edit. Né závažný.. Ty pitomé automatické opravy![]()
Bílý kožíšek z Orsay. Je objednaný, tak ještě nevím. Kdyby to byl velký úlet, nechám ho v prodejně. Myslela jsem, že by mohl být fajn k černočernému outfitu. A že by mi trochu pomohl s mým unaveným zimním obličejem ![]()

edit: pokus o zmenšení obří fotky
Ty lordsy GR jsou krásné. Můžete sem potom prosím napsat, zda jsou pohodlné (nebo se jeví, že by mohly být po rozchození)? ;)
"křupavý salátek" je skvělý výraz
Jehelníček jsem bohužel nestihla, takže nemůžu soudit, ovšem já jsem si zrovna dneska při pohledu do zrcadla říkala, že vypadám (slovy vašeho muže) jako salátek spařený vroucí vodou ![]()
Pozor, je to nebezpečné :) Ty věci vypadají na první pohled jinak, tak nějak zvláštně, ale doporučuji vyzkoušet všechno, co vás nějak zaujme, byť to nebude váš obvyklý střih. Možná budete příjemně překvapena :) Doporučuji prohlédnout i bižu, tam jsou taky super kousky.
Dám vědět. Mám od GR jedny lodičky na podpatku asi 8,5 cm a jsou překvapivě pohodlné, tak doufám v totéž.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.